úterý 6. října 2015

Cukrářská zdobicí tužka delícia

Cukrářská zdobicí tužka delícia

Cukrářská zdobicí tužka DELÍCIA. V sadě naleznete i praktický stojánkem pro snadné plnění a. S praktickým stojánkem pro snadné plnění a odkládání tužky během zdobení a univerzálním. Důvod je nasnadě, podobný produkt, který dokáže zdobit pokrmy velmi jemnými, plynulými a přesnými linkami různých tloušťek, navíc s doplňky usnadňujícími komfortní manipulaci pře při i po dekoraci, dosud na trhu chyběl. S tužkou Tescoma Delicia vytvoříte ty nejkrásnější malby a ornamenty, ať už na cukroví, dortech či jiných lahůdkách.


Cukrářská zdobicí tužka delícia

Tužka je vyrobena z prvotřídního silikonu a odolného plastu. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Tescoma Vál silikon s klipem DELÍCIA PRIME 50x40cm 39Kč 3900. Pro snadné a precizní zdobení je perfektní tato zdobící tužka , se kterou máte krém či polevu vždy pod kontrolou.


Na rozdíl od zdobících sáčků, které se špatně plní a při práci se často kroutí, je tato tužka stabilní. Vyrobeno z prvotřídního silikonu a odolného plastu. Produkt je dostupný za cenu 2Kč.


Navštivte taky kategorii Vykrajovátka Tescoma, při větším nákupu ušetříte na poštovném. Vynikající pro dekorování pokrmů bílkovým, máslovým, tvarohovým a čokoládovým zdobicím krémem, rozpuštěnou čokoládou i šlehačkou apod. Společnost CookTrade s. Mladé Boleslavi, byla založena s jediným cíleNaplňovat naše české domácnosti kvalitními českými výrobky značky tescoma. Na Sousedé je vám k ruce přes 8pomůcek a nástrojů na pečení.


TESCOMA cukrářská zdobicí tužka DELÍCIA za 2Kč. Kouzlete v kuchyni jen s kvalitními pomocníky. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Cukrářská zdobicí tužka delícia

Navíc osobní odběr zdarma ve. Vhodné do myčky nádobí. Na rozdiel od zdobiacich vreciek, ktoré sa zle plnia a pri práci sa často krútia, je toto pero stabilné. Skladem ks- 3K.


Internetový obchod Patro. Nakupujte elektroniku, počítače, notebooky, LCD televizory, kuchyňské potřeby, knihy, dárkové zboží a další zboží z několika stovek kategorií za výhodné ceny. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Multi vykrajovátko vánoční DELÍCIA kousků najednou!


Unikátní zdobicí tužka z pružného. O nás Jak nakupovat Obchodní podmínky Ochrana dat Reklamační řád Časté. V sade nájdete aj praktický stojan na ľahké plnenie a odkladanie ceruzky počas zdobenia aj univerzálne čistidlo. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies.


Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Jsme Vám k dispozici po - pá - 17hod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky