úterý 20. října 2015

Kizlyar stalker

Demand for knives is constantly growing. The main market of this knife is special operations military personnel within Russia and surrounding countries. The blade features a center groove which runs along the entire length of the blade giving it that extra bit of lateral strength.


Serrated Leaf blade with a distinctive re-curved waist adding some curved belly to the knife facilitating slicing as well as shifting weight towards the tip. They are handmade combat knives, made for battle or hunting.

Město leží v Dagestanské republice, která se geograficky rozprostírá mezi Kaspickým mořem a centrální částí Kavkazu. Jedovatá píla na chrbte nože bojový účinok ešte navyšuje. Flexibilní kombinace staleté tradice výroby chladných zbraní a použití moderních materiálů a moderních technologií na zpracování, společnosti umožnilo dosáhnout vysoké výrobní kvality a definovat svůj vlastní nezaměnitelný styl. KIZLYAR SUPREME E-SHOP SEVERNÁ KORUNA E-SHOP ZLATOUST AiR E-SHOP BASKO E-SHOP MELITA-K SHOP ŠPERKY PRÍSLUŠENSTVO. Informácie Obchodné podmienky Záručné podmienky.


The blade in the form of a petal is borrowed from the British army daggers of times of the Second World War. The handle and the guard are based on the Roman short swords of the gladius. Ak Váš košík bude obsahovať celkom 1bodov potom ich môžete premeniť na zľavový kupón s hodnotou €.

Földrajzilag a köztársaság a Kaszpi-tenger és Kaukázus központi része között található. Az idők kezdete óta Dagesztán ismert a művészetéről, a fém művészi megmunkálásáról, fa. Dagestán je od nepaměti známý svým uměním a to uměleckým zpracováním kovu.


Mesto leží v Dagestanskej republike, ktorá sa geograficky rozprestiera medzi Kaspickým morom a centrálnou časťou Kaukazu. Dagestan je od nepamäti známy svojím umením a to umeleckým spracovaním kovu a dreva. Kizlyar Hunting series knives. Nový Stalker je bez nejmenších pochyb fantasticky vyvážený nůž. Stalker byl vyroben na požádání ruského letetctva a výsadkových jednotek, i z důvodu řešení případů, kdy se ve spěchu výsadkář zaplete do šňůr od padáku.


Stalker je nůž který využijete na cokoliv a to díky jeho tvarům, s tímto nožem se dá od ostatních bojových nožů pohodlně krájet, díky jeho bříškům, zároveň je to ale jeden z nej. Karel Bukovský Tak jsme se konečně po čase odkládání dostali k hrátkám, které by měly ukázat, co všechno vydrží kizlyarský STALKER. Verze Combat má oproti verzi původní delší pilové ostří a hruška na konci rukojeti je do špičky, takže je vhodná i pro údery, ať už do skla či do živé síly. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Nôž Stalker je bez najmenších pochýb fantasticky vyvážený nôž.


Tento nôž je zaradený do kategórie chladné zbrane. Russian hunting knife Stalker steel Aus 8.

Stalker bol vyrobený na požiadanie ruského letetctva a výsadkových jednotiek, aj z dôvodu riešenia prípadov, keď sa v zhone výsadkár zapletie do šnúr od padáka. Armádní (bojový) nůž Čepel z materiálu 65xo délce 165MM a tloušťce 5-4mm Střenky z odolného plastu ARTOPREN Celková délka cca 290mm Pochva z černé hovězí kůže Dagestánský výrobce nožů a šavlí, který dokáže nabídnout kvalitu, kterou by snad ani nikdo u ruské firmy nečekal. Ruská armáda tyto nože často používá, taktéž její speciální jednotky, včetně policie.


Naše redakce měla na měsíc k testování nůž přímo od dovozce. This particular vesion of the Stalker is one of the more higher end variations featuring a hidden tank design. The blade shape can be classified as a spear-point dagger design with pronounced return sweep.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky