středa 21. října 2015

Sencor spt 330

Ekvalizér s přednastavením a dálkový ovladač k dispozici. See all the product information. Like the Kaboom, it is a tube-shaped radio with a carrying strap.


Sencor spt 330

It has a radio tuner, CD player, Aux In, USB host and SD card reader. Its dimensions are 622(W) x 251(D) x 230(H) mm. Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. Check our other clips where we are unboxing home electronics, it hardware, gaming equipment, laptops. Boombox a rádiomagnetofóny majú už rokov svoje miesto v našich domácnostiach alebo v zamestnaní.


Len ťažko by ste hľadali tak komplexného spoločníka pre počúvanie hudby s tak jednoduchým ovládaním. Tekintsd meg a termék információit. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Ieškai internetu pigiau? Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Vestavěný USB konektor pak můžete využít pro připojení paměťového úložiště nebo MPpřehrávače a přehrávat. Provide a clear and comprehensive description of the problem and your question.


FM rádio s digitálním laděním. Bezdrátové rozhraní Bluetooth 2. LED podsvícení reproduktorů se sedmi barvami, barvy se mění dle rytmu hudby. We offer you our full guarantee that the remote will perform all the functions as the original. The content on this page is licensed u. Výkon W, LCD displej s podsvícením, ekvalizér a zvýraznění basů.


Sencor spt 330

Zaujme vás moderním válcovitým designem v šedém provedení. SENCOR je tvrtka za potrošačke elektronske uređaje, osnovana u Japanu u kasnim šezdesetima te je stekla prestižan status u području audio tehnologija. Free delivery and returns on eligible orders.


Přehrávání hudby z C USB a před AUX vstup. Hihetetlen kuponok, jelentős webáruház kedvezmény. Through USB port it easy to connect flash drives and enjoy their music content. Alternatively, you can also use 3. Sencor Rádió, rádiómagnó boltok, képek. Má také LCD displej s podsvícením a dálkový ovladač.


Sencor spt 330

Funkce zvýraznění basů. Prozkoumejte veškeré komentáře k výrobku od e-shopu Alza elektro. Komentáře píší zákazníci, co produkt vyzkoušeli nebo koupili. Bude si tak jisti, zda je nákup správná volba. Zobrazit zboží na Heurece.


Soodsad hinnad ja kiire tarne. Telli kvaliteetsed tooted mugavalt internetist ning säästa aega ja raha!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky