pondělí 19. října 2015

Nerezová nádoba na víno

V dnešnej dobe sa stali neoceniteľným pomocníkom vinárovom pri spracovaní hrozna – kvasení a uskladnení vína. Naša firma vznikla v r. Už vyše rokov sa zaoberáme vinárskymi potrebami a cez sieť veľkoobchodov a obchodov sa snažíme uspokojiť potreby hlavne malých a stredných vinárov a záhradkárov. Nádrž má obsa m krichlovích. Dvouplášťová chladicí nádoba na víno z nerezové oceli, dodávaná v dárkové kazetě Paul Bocuse.


Položením víka nádoby na hladinu a dofouknutím duše kolem víka se dokonale utěsní spára mezi víkem a nádobou. V ponuke máme kvalitné talianske nerezové nádrže a vinársku techniku, prípravky na ošetrenie muštu a vína, biopostreky na ochranu viniča a iné. Kč ve obchodech Porovnat ceny.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů nerezová nádrž. L Hranaté nádrže na víno 2. Kyselinovzdorná, nerezová , nehrdzavejúca nádrž na nohách. Pumpový systém nádrží na víno spočíva v použití plávajúceho veka s dušou,. Podstavec pod chladicí.


Dvoustěnná nerezová chladící nádoba na víno je pěkná a zajímavá pozornost, které se potěší každý. Zajistí správnou teplotu Vašeho vína po dlouhou dobu a Vy tak budete servírovat svým hostům víno v. Dvojstenná nerezová chladiaca nádoba na víno je pekná a zaujímavá pozornosť, ktorej sa poteší každý. Zabezpečí správnu teplotu Vášho vína po dlhý čas a Vy tak budete servírovať svojim hosťom víno vždy. Chladiaca nádoba na víno.


Pokud nádoba bude stát na zemi a budou se plnit např. PET lahve, je to výhodné. Potom je ale potřeba počítat kolem šroubení s vnitřním plastovým hrbolkem, hlubokým asi mm. V tomto místě nebude duše těsnit a. Kvalitné nerezové tlakové nádoby bez vaku, tlaková nádoba Joval za nízku cenu.


Víno by se vždy mělo podávat vychlazené – buďte připraveni s touto luxusní nádobou, která je na chlazení určena. Nabízí výborné řešení k ohřívání vína, vody, kávy, čaje a dalších nápojů a také k udržování požadované teploty. Jedná se o ideální spo.


Přizpůsobte si chladící nádobu na lahve podle svých představ a nechte si jí potisknout personifikovaným motivem. Materiál: nerezová ocel. Tato termoizolační nádoba na víno s luxusním designem černé a měděné barvy uchová Vaše víno při stolování v chladu bez použití ledu či vody a ušetří Vás tak od neustálého odbíhání do ledničky. Nerezová termoizolační nádoba na víno.


Do Vánoc už Vám zboží dodat nestihneme, ale do Silvestra ano! Nyní sleva na všechna šumivá a perlivá vína z naší nabídky! Celosvětově známý italský v�. Nádherná a zároveň veľmi luxusná - taká je táto nerezová nádoba na chladenie vína.


Má dve steny pre lepšie udržanie chladu v nádobe a je určená aj do luxusných hotelov a reštaurácií. Nebudete tak potrebovať žiadne zbytočné chladiace vložky alebo ľad. NÁDOBA NA VÍNO - NEREZOVÁ. Zboží Sambonet Paderno Industrie, které není aktuálně skladem je standardně dodáváno do cca dnů od odjednání.


Nerezová nádoba na víno

Skvělé slovenský bílé a červené víno vinařství Mrva Stanko, Podola, Elesko, Mavín Martin Pomfy, Vins, Ostrožovič, Pavelka a syn, Skovajsa, Nichta, Řepa winery ale i vína z Itálie, Francie - Bordeaux a Burgundsko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky