pátek 9. října 2015

Plynová varná doska

Plynová varná doska z čierneho tvrdeneného skla so horákmi s liatinovými podložkami pod hrnce. Jeden horák je úsporný (kW), štandardné (kW) a wok horák (kW). Ovládacie gombíky s integrovaným zapaľovaním sú umiestnené vpredu. Varná doska má dotykové ovládanie a zabezpečuje úspornú spotrebu plynu. Sklokeramické plynové varné dosky GPC - majú umiestnené horáky pod čiernou sklokeramickou doskou , plyn (zemný alebo propán-bután) je spaľovaný pri veľmi vysokých teplotách (cca 8° C).


Jej povrch je z tvrdeného skla a ponúka varné zóny.

Má mechaniské ovládanie s technológiou stepFlame, s ktorou môžte precízne ovládať teplotu pomocou presného nastavenia intenzity. Ovládanie je umiestnené vpredu prostredníctvom otočných voličov v nerezovom dizajne. Napriek profesionálnemu spracovaniu si ale svoje miesto nájde aj v domácej kuchyni. Bosch plynova doska ponúkne elegantné plynové horáky s dokonalým ovládaním ohrevu a typickým, do detailov premysleným dizajnom, ktorý uľahčí každodenné čistenie a údržbu. Kvalitná plynová varná doska Mora VDP 6GXvám v kuchyni poslúži pri každom kulinárskom dobrodružstve.


Okrem troch horákov klasickej veľkosti na nej nájdete aj špeciálny, vysoko výkonný trojitý horák, ktorý je ideálny na rýchlu prípravu veľkého množstva jedla. Plynové varné dosky s odolným nerezovým povrchom iXelium. Naše spotrebiče šetrí životné prostredie aj váš rodinný rozpočet!


Inteligentné programy a funkcie, moderný dizajn, dostatok priestoru.

S Whirlpool poznáte rozdiel. Nadštandardné funkcie a možnosť okamžite dosiahnuť tú najvyššiu teplotu – v ktoromkoľvek vyhotovení vám významne uľahčí prípravu jedla. Naše úsporné indukčné varné dosky varia rýchlo a spoľahlivo, majú všetky potrebné funkcie a jednoduché ovládanie. Dvoukorunkový hořák vám při vaření poskytne maximální výkon. Vlastné varné zóny so zapaľovaním integrovaným v ovládacom gombíku a dva samostatné rošty pod hrnce.


Pre vašu bezpečnosť je vybavená termoelektrickou poistkou , ktorá automatický zavrie prívod plynu, pokiaľ dôjde k zhasnutiu plameňa. Už viac ako rokov sa naša spoločnosť CS COMPANY, s. Varná plynová doska je pripojená k vášmu plynovému potrubiu. Pri zapnutí varnej dosky sa vytvorí iskra, zapáli sa horák a potom sa už môže začať variť. Keďže účinne rozkladá teplo na varnej ploche, ich spotreba energia je nízka, čo určite oceníte pri mesačných výdavkoch za energiu. Prvá zabudovaná plynová varná doska bola smaltovaná s kovovým grilom a tlačidlom na zapaľovanie.


Ale je to kvôli chudobe. Po opravách v kuchyni sa zmenila na nehrdzavejúcu oceľ s liatinovým roštom a automatickým zapaľovaním. Všetko je príjemné, s výnimkou povrchu, na ktorom môžete vidieť každú kvapku a mote.


Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenze. Vyberte si indukčné varné dosky alebo plynové varné dosky. Varné dosky od Whirlpool sú ideálny pomocník do kuchyne.


Táto plynová varná doska v sklenenom prevedení kombinuje presnosť a účinnosť varenia na plyne s lesklou eleganciou sklokeramiky, ktorá sa ľahko čistí - jedinečný dizajnový zážitok.

Predám plynovú varnú dosku, málo používanú. Jasné LED kontrolky vám na prvý pohľad oznámia, či je horák zapnutý či vypnutý a či je mriežka pod nádoby po použití stále horúca. Môžete sa tak sústrediť na prípravu úžasne chutiacich pokrmov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky