pátek 30. října 2015

Test odšťavňovačů

Základní rozdělení odšťavňovačů je podle jejich mechanismu, a to na odstředivé a šnekové. Nedá se říct, že by jeden typ byl lepší než druhý, protože každý se hodí na něco trochu jiného. Začněme odstředivými odšťavňovači, těch je asi nejvíce. Ty jsou do určité míry podobné mixérům, mají v sobě zabudované nože, které ovoce či zeleninu při vysokých otáčkách rozsekají a nakrouhají na kousky.


Odšťavňovač je šikovný a zdravý spotřebič do každé domácnosti.

Během krátké chvíle dokáže zpracovat ovoce, zeleninu a další dobroty. Velký test odšťavňovačů porovnal a vybral nejlepší odstředivé a šnekové odšťavňovače. Chtěl bych vam moc poděkovat za váš přínosný test odšťavňovačů ,podle kterého jsem si vybral Rohnson R 4pro moji manželku a naše dvě děti. Nevím kdo test dělal a podle jakých kritérií, ale pokud někomu nevadí nepřekonatelný zápach levných plastů plných ftalátů a kdoví ještě jakých jedů tak to nechápu.


Vyzkoušeli jsme tři druhy odšťavňovačů - šnekový, odstředivý a ruční lis na ovoce a testovali jsme je ve třech disciplínách: ovoce, zelenina a bylinky. Přípravu domácích šťáv ze zeleniny a ovoce zajistí odšťavňovače. Základními druhy jsou šnekové a odstředivé odšťavňovače.


Test odšťavňovačů ukázal, že zatímco jeden je pomalý a náročný na čištění, druhý má zase menší výtěžnost a je hlučnější.

Náš test šnekových odšťavňovačů porovnává parametry nejlepších a nejžádanějších odšťavňovačů , přičemž jsme si všímali především počet otáček za minutu, velikost plnícího otvoru a také velikost nádoby na šťávu. Před výběrem je potřeba zohlednit řadu různých faktorů. Připravili jsme si pro vás průvodce a test odšťavňovačů , které vám s výběrem pomohou. Pokud hledáte kvalitní odšťavňovač, můžete si myslet, že si musíte připravit dost peněz, abyste si takový odšťavňovač donesli domů, ale naštěstí to není vždy.


Sana Juicer EUJ-7by Omega je dnes jedničkou mezi šnekovými horizontálními odšťavňovači díky své kvalitě a všestrannosti. Je jen málo odšťavňovačů , které se můžou pochlubit podobnými parametry a možnostmi. S pomocí toho šikuly dokážete odšťavnit prakticky každou surovinu. Srovnání šnekového a odstředivého odšťavňovače.


Každý má své výhody a nevýhody. Odstředivka je levnější, ale některé suroviny. Nemůžeme jinak, než souhlasit. I když v testu výtěžnosti dosáhl průměrných výsledků, kvalita provedení přístroje je na první pohled patrná a po praktické stránce od nás obdržel nejvyšší hodnocení. Výběr spotřebního zboží je ošemetná věc, kde často musíte volit z velmi podobných modelů, které.


Recenze Bosch MES25AV testu odšťavňovačů uspěl také Bosch MES25A který hravě zpracuje i celé kusy zeleniny či ovoce, aniž by bylo potřeba je loupat nebo půlit. Jen sestavíte přístroj a už odšťavňujete. Motor o výkonu 7W je dostačující k tomu, aby celý proces netrval nijak dlouho.


V prehľadných rebríčkoch vám predstavíme NAJLEPŠIE ODŠŤAVOVAČE aj s ich parametrami.

Prinášame taktiež rady a tipy, ako vybrať. Nejprve vám nabízíme do pozornosti pár vynikajících modelů odšťavňovačů. Sesbírali jsme různé testy, hodnocení, porovnání a recenze odšťavňovačů a vytvořili z nich přehlednou tabulku, která vám pomůže s výběrem.


Pokud si vyberete některý z těchto modelů, určitě získáte kvalitní produkt. Ovoce jsme pouze omyli a nakrájeli na kousky, tak aby prošly plnícím otvorem. Máte rádi domácí ovocné šťávy a džusy? Pak by vám mohl přijít vhod náš test šnekových a odstředivých odšťavňovačů.


Oba typy mají svá pozitiva i negativa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky