úterý 13. října 2015

Hrnek na sypaný čaj

Porcelánový hrnek o objemu 3ml se sítkem na čaj a víčkem v krásné barevné kombinaci v přírodním motivu, která k sobě však báječně ladí, vyrobený z jemného kostního porcelánu od vynikající české zna. Kvalitně zpracovaný hrnek na sypaný čaj s motivem čajového lístku. Hrneček má obsah cca 3ml, obsahuje pokličku a vnitřní keramické sítko. Průměr je mm, výška hrnku 1mm. Díky ruční výrobě je každý hrnek originálním kouskem, který si oblíbíte.


Hrnek na sypaný čaj

Hrneček na čaj nazývaný také byliňáček může skvěle doplnit vaši kuchyň, či být vhodným dárkem pro všechny milovníky horkých nápojů. Stylový byliňáček je hrnek na sypaný čaj , který značně usnadní jeho přípravu. Geniální hrnek na sypaný čaj , který usnadní jeho přípravu.


Díky dnu s hranou totiž můžete hrneček překlápět a tak lístky čaje jednoduchým pohybem ponořit a zase vytáhnout. Stačí do sítka nasypat čaj , zalít horkou vodou a překlopit hrneček tak, aby byly lístky ponořené. Po vyluhování hrneček překlopíte zpět a. Je vyrobená z kovu, víko z bambusového dřeva. Je vzduchotěsně uzavíratelná, tudíž zachová aroma čaje. Z přední strany se nachází černý potisk v motivu Landhaus s nápise Tea.


V katalogu nemáme podrobnější informace o hrnek na sypaný čaj. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Hrnek se sítkem na sypaný čaj 300ml. Vychutnejte si kvalitní sypaný čaj z praktického skleněného hrnečku.


Stačí čaj nasypat do keramické nádobky, která má děrované dno a čaj se tak může. Hrnky a šálky, hrnky, šálky, čajové šálky, kávové šálky, šálek na čaj , šálek na kávu, šálek na kafe, šálek čaje, hrnky na kafe, hrnek na sypaný čaj , čajové hrnky, kávové hrnky, Čajová zahrada - když chcete opravdový čaj nebo kávu. Přímý dovozce a všechno ihned k odeslání. Dokonalý požitek z čaje do velké míry závisí i na čajovém nádobí a náčiní, které k jeho přípravě použijeme. Připravujete si čaj do konvičky, nebo rovnou do hrníčku?


Máte raději, když je sítko ponořeno v čaji, nebo když je na hrníčku pevně zavěšeno? Vyberte si čajové náčiní tvaru a velikosti, která Vám. Koupit Bambusové sítko na sypaný čaj.


Tento půvabný hrnek je tím správným dárkem pro toho, kdo má rád sypaný čaj. Hrnky na kávu a čaj - porcelánové i keramické Nechte splynout své já se svým hrnkem. Existuje jen málo předmětů, které neradi, byť jen, půjčujeme.


Oblíbený hrníček k nim patří. Pokud jej také vlastníte, tento pocit znáte. Anebo si vyberte jeden právě teď. Váš hrnek neslouží pouze jako médium mezi nápojem a. Součástí tohoto krásného hrnku na čaj je i sítko a víčko – stačí jen vyndat ze zásuvky sypaný čaj nebo čajový sáček. Někdo má závislost na kávě, jiný na čaji.


Designová dóza na sypaný čaj která pojme cca 100g čaje. Mandala hrnek se sítkem. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. I BIANO pro vás monitoruje aktuální situaci.


Kusmi Tea Vysoký hrnek na čaj French, l, modrý. Bredemeijer Hrnky na čaj Yantai (sada ks), zelené. Tradiční keramický hrnek s pokličkou, který je uvnitř hladce glazurovaný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky