čtvrtek 15. října 2015

Pinzeta na maso

Vybavte se s TESCOMOU i vy, ať už plánujete grilovačku nebo jen rodinný oběd. Délka pinzety je 3cm. Ideální na otáčení masa, zeleniny, ryb při grilování nebo obecně při smažení a při servírování. Vhodné do myčky na nádobí. Kuchyňské vidličky a pinzety na maso.


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Snadno uchopíte požadované chloupky a vytrhnete je. Rovná pinzeta vytrhne více chloupků zároveň. Je tak vhodná pro místa, kde vám nezáleží na detailu a tvaru a chcete. Vynikající pomůcka při přípravě a servírování pokrmů.


Možnost mytí v myčce nádobí. Dĺžka pinzety je 3cm. Ideálna na otáčanie mäsa, rýb, zeleniny, tortil počas grilovania, smažení alebo obecne pri varení a servírovaní. Má na povrchu vrúbkovanie pre bezpečný úchop bez skĺznutia a. Paličky na maso ) Hodnocení produktu:. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Pinzeta má ergonomický tvar pro lepší úchop. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Chcete vedieť, či je cena 7. Vážení zákazníci, chtěli bychom vás upozornit na to, že je nyní naše linka plně vytížena, a to převážně ohledně dotazů na ochranné pomůcky. Inovativní pinzeta ideální na smažení, obracení tortil, nebo porce sushi. Vyrobena z odolné nerezové oceli s ergonomickou rukojetí.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Snadno s ní otočíte nebo vyjmete i ty nejkřehčí potraviny, jako jsou například mořské plody - garnáti, krevety či korýši. Při otáčení masa se vyhnete nežádoucímu propíchnutí, které by vás připravilo o lahodnou šťávu.


Kuchařská pinzeta přijde vhod při vaření i pečení. Každý z nástrojů dokáže uspokojit nejen profesionální a. Vynikajúca ako klasická pinzeta , široké kliešte aj varecha, vhodná aj pre riad s antiadhéznym povrchom, ktorý nepoškodí. Transparentné viečko slúži ako odkladacia miska pre pinzetu, s očkom na zavesenie. Kuchynská pinzeta sa jednoducho čistí a je možné ju umývať. Elektrické mlýnky a řezačky na maso Mlýnky a řezačky Desky a nože Kutry, krouhače a udírny.


Kč 17Kč bez DPH ks. Ihned k odeslání - Skladem A. Servírovací vidlička PARMA - Küchenprofi. Kč (Euro) na objednání. Vítejte v nabídce Pinzety na klíšťata, která představuje háčky na klíšťata, pinzety anebo kleštičky na vytahování klíšťat.


Pro bezpečné vytahování klíšťat doporučujem háčky O´TOM - malý háček pro malá a velmi malá klíšťata, velký je pro větší a střední klíšťata. Přírodní lékárna pro zvířata nabízí produkty čistě přírodní bez jakékoliv chemie a specializuje se na přirozenou stravu zvířat. Syrové maso , vše pro BARF, Bylinková krmiva. Naše série SOUL COOKING Vám mluví přímo z duše.


Radost z vaření a vysoká kvalita. Celá kolekce kuchyňských potřeb, která čítá nože, hrnce, pánve a kuchyňské pomocníky, byla speciálně navržena se známým. Další slevy léčiv a zdravotnických pomůcek na Kupi. Pre bližšie informácie o produkte nás kontaktujte telefonicky alebo mailom. Přijeďte se na sestavené grily Weber podívat přímo do našeho kamenného obchodu v Praze - Kunraticích.


Najdete u nás širokou nabídku kotlových grilů Weber, plynových grilů, elektrických grilů Weber, ale také bezkouřových grilů LotusGrill, Big Green Egg a grilů Napoleon. Tato pinzeta PRESTO je nenápadný a skromný,ale důležitý pomocník. Usnadní vám jakoukoliv práci s drobnými pokrmy. Využijete ji například při vytahování okurek nebo feferonek z hlubokých sklenic,při obracení steaků a zeleniny na grilu,při přenášení drobně nakrájených jídel ze servírovací mísy přímo na talíř.


Burgvogel sekáček na maso a zeleninu disponuje tradiční těžkou čepelí, ostrou jako břitva, která je speciálně kalená a popouštěná v olejové lázni. Pomůže Vám nasekat či naplátkovat veškeré přísady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky