úterý 20. října 2015

Rychlovarná konvice žlutá

Rychlovarná konvice žlutá

Rychlovarné konvice mají své nezastupitelné místo v našich domácnostech. Pryč jsou doby, kdy jste na přípravu čaje a kávy čekali dlouhé minuty. Dnes vám rychlovarná konvice uvaří vodu během chvilky, proto se hodí i během vaření. Pro nadšence a také malé děti je zajímavou vychytávkou barevné podsvícení jednotlivých teplot. V praxi to znamená, že pokud je teplota vody 60°C, pak je podsvícení zelené, u 70°C se objeví modré zabarvení, voda ohřátá na 80°C.


Nalezli jsme Žluté rychlovarné konvice ve více internetových obchodech za cenu již od 199Kč. Mezi produkty v kategorii rychlovarné konvice najdete také kvalitní výrobky z obchodů Bonami a 4home. Rychlovarná konvice v krásných barevných provedeních skvěle doplňuje řadu některých stejně laděných výrobků od Sencoru.


Díky ergonomicky tvarované rukojeti vám padne dobře do ruky. Další výhodou této konvice je oboustranný vodoznak, snímatelný a omyvatelný filtr nečistot a vodního kamene a topné dno z nerezové oceli se zakrytou topnou spirálou. Vyřizování, odesílání i výdej internetových objednávek probíhá jako obvykle. Pouze prodejna supermarketu Eva. Mělníku je do odvolání preve.


Rychlovarná konvice žlutá

Disponuje oboustranným vodoznakem, ergonomicky tvarovanou rukojetí a topným dnem z kvalitní nerezové oceli se zakrytou topnou spirálou. Víko je opatřené bezpečnostním zámkem a nechybí ani ochrana proti přehřátí při zapnutí bez vody a světelná indikace provozu. Vyjímatelné filtrační sítko zaručuje čistou nalévanou vodu a díky nerezovému provedení se nemusíte obávat zápachu.


Víme, na co při jejím výběru myslet, i to, jak se o rychlovarnou konvici správně starat, aby vám sloužila co nejdéle. Velmi kvalitní rychlovarná konvice Kenwood z barevné řady kMix disponuje povrchem, který dovoluje ovládat přístroj vlhkýma nebo mastnýma rukama. Nabídne omyvatelný filtr, který lze vyjmout, ukazatel vodní hladiny, osvětlení vypínače či prostor pro uložení kabelu pro snadné skladování.


Rychlovarná konvice žlutá

Nenechte se zmást její velikostí, je. Skladem 3Kč s DPH 45Kč 5. Konvice jsou dnes nejen běžnou součástí každé kuchyně, ale prodávají se v různých designech od moderních až po retro. Také se vyrábějí z různých materiálů, přičemž každý ma svoje plusy a mínusy. Faktem však je, že všechny moderní rychlovarné konvice v sobě nesou praktičnost a estetičkost zároveň. Na dně konvice se nachází skrytá nerezová topná spirála.


Po obou stranách konvice je velký a dobře viditelný vodoznak. Vyjímatelný filtr proti vápenatým usazeninám a sklápěcí uzamykatelné víko. Vidíte, kolik v ní máte vody, dobře se s ní nalévá voda. Nápojové automaty oceníte zejména do kanceláří nebo jídelen, kde se setkává vět.


Konvice v retro stylu - hledáte způsob jak oživit Vaši domácnost? Povlečení, obrazy, svíčky nebo dekorace na zeď - nechejte se inspirovat. Funkce udržování teploty po dobu min.


Dětská rychlovarná konvice je zhotovena z pevného a odolného plastu, je lehká a praktická. Díky zaobleným hranám je také velmi bezpečná a je ergonomicky tvarovaná pro co nejlepší uchopení. Na boku konvice je žluté logo mini Tefal. Víko konvice se dá odklopit jako u klasické rychlovarné konvice.


Má automatický systém, který vypne konvici při dosažení bodu varu a bezpečnostní systém, který zajistí aktivaci pojistky v případě, že hrozí přehřátí konvice , nebo v případě, že v konvici není voda. Stačí si jen vybrat jestli chcete keramickou, nebo nerezovou, retro, nebo moderní… Na FAVI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky