čtvrtek 29. října 2015

Jídlonosič tescoma

Connect with our experts to find the best solution for your business. Moderní jídlonosiče se kulatými vodotěsnými plastovými dózami v termoizolační brašně. Uložené pokrmy vydrží horké nebo studené.


V nabídce jídlonosiče s malými i velkými dózami ve barevných provedeních. Jídlonosič vždy obsahuje kulaté dózy.

Celkový objem jídlonosiče je buď l nebo l. Ať už potřebujete oběd do práce nebo letní studenou svačinku, potřebnou teplotu potravin budete schopni udržet právě díky jídlonosiči. V jídlonosiči FRESHBOX přenesete pohodlně svačinu nebo oběd do školy a do zaměstnání i občerstvení na pláž nebo na piknik. Pokrmy přenášené v jídlonosiči FRESHBOX vydrží dlouho horké nebo studené. V čem jsou jídlonosiče FRESHBOX výjimečné? Při přenášení pokrmy nevytékají.


Pokrmy uložené v dózách v uzavřené termobrašně si déle udrží svou teplotu – zůstávají horké či studené, při přenášení nevytékají.

Pokud přemýšlíte, jak při přenášení potravin uchovat jejich teplotu – ať už chcete jídlo udržet teplé či chladné – jste na správném místě. TESCOMA má řešení i pro vás – vychytané termosky i termobrašny si zamilujete! Dózy lze použít i samostatně pro. S tímto nosičem Vám vydrží jídlo dlouho horké a jednotlivé dózy perfektně těsní, proto nemusíte mít již obavy, že se pokrm během převozu dostane tam, kam nemá.


L, odnímatelná dvoudílná nádoba, víko k elektrikcé nádobě, nádoby na potraviny vhodné do myčky nádobí a mikrovlnné trouby, praktická rukojeť, 4bodové zamykání pro bezpečný transport, ohřev jídel až na 75°C, odnímatelný otvor pro. HEADQUARTERS: Czech Republic TESCOMA s. Navíc pokrmům zajistíte dostatečnou hygienu zejména při jejich převozu hromadnými prostředky. Box na ukládání a přepravu jídla, složený ze dílů, které jsou navzájem propojené drža. Termonádobu lze použít také. Značkový e-shop spoločnosti TESCOMA ponúka originálne kuchynské potreby určené na varenie, pečenie aj stolovanie.


Tradiční pomocníci do kuchyne aj najnovšie vychytávky sú vyrobené z prvotriednych materiálov a ocenia ich začínajúci kuchári aj profesionáli. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Veškeré informace o produktu. Součástí je kovový stojan, opatřený přezkou, která zajistí jeho pevné uzavření a vrchní poklice.


Tescoma Freshbox 8ml bordeaux. Polyesterová brašna má nastavitelný.

Největší kvality dosahují nerezové jídlonosiče a termo jídlonosiče. Nerezový termo jídlonosič je ideální k přepravě obědů. Befőzés, facsarás, savanyítás és szárítás. Elektro, který tento produkt prodává za skvělou cenu 5Kč s rychlým doručením.


Sada obsahuje nerezové misky o průměru 13cm a výšce 7cm. Výška sady je 28cm, síla materiálu 5mm. Obsahuje čtyři misky o objemu l, které poskytují dostatečný prostor na polévku, hlavní jídlo, dezert případně i salát.


Pro pevné uložení slouží kovový stojan s přezkou, horní miska je uzavřená nerezovým víčkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky