úterý 27. října 2015

Ořezávátko na zeleninu

Ořezávátko na zeleninu

Akorát do otvoru na ořezávání vložíte místo tužky mrkev či jinou podobnou zeleninu. Pak už jen otáčíte a ořezáváte! Na druhém konci ořezávátka je navíc ještě škrabka na oškrabání zeleniny. Se škrabkou zacházíte klasicky, jak jste zvyklí.


Toto super stylové ořezávátko je tedy výborná pomůcka do kuchyně 2v1! Ořezávátko na zeleninu. Originální ořezávátko na mrkev či jinou zeleninu je tady! Nazdobte si obložené mísy či jiné pokrmy stylovými růžemi z plátků mrkve.


Uvidíte, že na stole bude jídlo vypadat o dost lépe, a hosté budou doslova jíst očima! Vytvoříte krásné designové a hlavně. Jakmile zaznamenáme Vaši platbu, okamžitě necháváme zboží odeslat dodavatelem zdarma přímo na Vaši adresu.


Toto ořezávátko navíc funguje i jako škrabka. Pomocí ořezávátka lze udělat krásné květiny k ozdobení jídel. Oškrabte mrkev do hranolu a otáčením vytvoříte kytičku. Stejně tak nazdobíte ředkev, petržel i celer a červenou řepu, kterou nejdříve nakrájíme na hranoly. Zelenina musí být čerstvá a křehká.


S tímto ořezávátkem na zeleninu vás bude vaření a příprava jídel o dost více bavit! S ořezávátkem vykouzlíte z mrkve či jiné zeleniny krásné a jedlé dekorace na zeleninové, masové či sýrové mísy. Lze používat různou zeleninu : okurku, mrkev, podlouhlou řepu, bílou i růžovou ředkvičku. Možnost dávat do myčky na nádobí.


Také Vás nebaví krájet mrkev na obyčejná kolečka ? Ani oloupaní mrkve Vás nebaví ? Pak máme pro Vás naše originální ořezávátko , které má v sobě zabudovanou škrabku. Mrkev si nejdříve škrabkou oloupejt. Snadno s ním očistíte zeleninu. Materiál - plast, nerez.


Rozměry - 6x3xcm. Vyberte si barvu v detailu zboží. MY JEDEME DÁL, ale vzhledem k aktuální situaci v ČR s ohledem na COVID-jsme až do odvolání pozastavili možnost nakoupit zboží skrz pobočky Zásilkovny. Stačí jen zatočit a efektně vypadající spirálky a hoblinky jsou na světě. KitchenAid ProLine silikonová stěrka.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. S tímto šikovným ořezávátkem na zeleninu můžete snadno a rychle oloupat například okurky, bílou řepu, mrkev nebo ředkvičky.


Jak snadně můžete připravit zeleninu na saláty, nebo jako přílohu. Tento šikovný pomocník do kuchyně potěší. Zařízení se skládá ze tří částí. Stačí do jednoho z nich dát mrkev nebo jinou zeleninu a otočit.


Ořežte si místo tužky mrkev! Není vhodné do myčky nádobí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky