úterý 6. října 2015

Pařák na brambory prodám

Nerezová nádoba, plechový spodek. Možnost vyzvednutí v Sušici. Bazar pro dům a zahradu Kotle, Kamna, Bojlery VÝKLOPNÝ PAŘÁK NA BRAMBORY ,. V katalogu nemáme podrobnější informace o parak na brambory.


Pařák na brambory l pozink empty. Níže naleznete zboží v.

Zabijačkový kotel na ohřev vody,. Prodám nový, nepoužitý pařák na brambory P65. Hrobkovač na brambory pérak oorávač. Kotel i topeniště v pořádku. Vyberte si co potřebujete z 4aktuálních inzerátů brambory.


Velmi zachovalý výklopný pařák na brambory objem 100l. Dobrý den, jsem zvláště ve spolupráci s některou bankou, která pomáhá komukoliv, kdo potřebuje financování, a mé podmínky jsou jednoduché a převod peněz, který je dobře zajištěn mou bankou, poskytuji finanční prostředky ve výši 2. Spodní díl je vyroben z černého plechu o síle mm, topeniště mm, rošt je litinový.

Objem 6 1a 1litrů. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie. Pár slov o obchodu či obchodníkovi: Registrujte si u nás zdarma vlastní obchod a využijte možnosti popsat svůj obchůdek. Pařak na brambory , prodej, koupě, agrobazar.


Agrobazar je bazar umožňující na nákup a prodej zemědělské agro techniky, jako jsou traktory, kombajny, secí stroje a ostatní zemědělské technika. Velký zavařovací hrnec nádoba PAŘÁK VELKÝ ! Inzerát byl odebran z oblíbených. Získejte ty nejlepší inzertní nabídky pro Brambory Na Uskladnění v Czech Republic. V kategorii Na prodej máme aktuálně inzerátů pro Brambory Na Uskladnění. Osobní předání Ostrava, Karviná, Havířov,Třinec, Těšín, Nový Jičín,Frýdek,Praha, Česká Třebová nebo zaslán.


Výroba pařákůdále se zabýváme řezáním plazmou, tažnými zarízeními. Přeskočit na hlavní obsah – Přeskočit na vyhledávání – Přeskočit na menu. Nabízím pařák na brambory.

Podat inzerát bez registrace. V zachovalém stavu, stále funkční. Pro kompletní pařák je nutné objenat spodek a vložku pařáku ! Spodek pařáku je použitelný u více vložek.


Je vyroben z černého plechu o síle 5mm (kotel) a 2mm (topeniště) Univerzální spo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky