čtvrtek 1. října 2015

Elektrický odstraňovač žmolků

Addi odstraňovač žmolků elektrický. Zaráží mne, že má někdo potřebu takto shazovat práci a dobrý úmysl někoho druhého. Zobrazit podrobnosti o produktu.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Přidat hodnocení obchodu.


Odstraňovač žmolků elektrický JS-00 Botti 2Kč. Orava LR-1BR - odstraňovač žmolků , bílo-červený 2Kč. Taky se vám už stalo, že se na vašem oblíbeném svršku po několikátém vyprání objevily žmolky? Nic se neděje, i proti tomuto neduhu už dnes umíme bojovat. Pořiďte si některý z odstraňovačů žmolků a udělejte ze svého prádla znovu zářivý kousek!


Vítejte v našem obchodu odžmolkovač, elektrický odžmolkovač na oděvy. Naše výrobky vám pomůžou vyřešit problém žmolků na oděvech. Máme pro vás výrobky jak na domácí práce a renovace, tak i cestovní odžmolkovač. Najdete u nás speciální čističe a výrobky na chlupy a nečistoty.


ELEKTRICKÝ ODSTRAŇOVAČ ŽMOLKŮ Snadno odstraňuje žmolky ze všech druhů tkanin Snadné užívání Odnímatelný zásobník Světelná. Elektrický odstraňovač žmolků. Skoncovat se žmolky a odstranit nerovnosti ze všech druhů tkanin vám pomůže odstraňovač žmolků ETA Linty. Jeho ergonomický tvar zajišťuje pohodlnou manipulaci a přes své kompaktní rozměry nabízí poměrně velkou aktivní plochou čištění. Odžmolkování oděvu tak zabere jen zlomek vašeho času.


Rotační odstraňovač žmolků z oblečení. Napájení na tužkové baterie (nejsou součástí balení). Jen u nás koupíte se slevou pouze za €6. Plná záruka spokojenosti.


Dostupnost produktu: Skladem u dodavatele Doručení plně pojištěnou zásilkou za až pracovních dní. Ke každé objednávce přistupujeme iindividuálně. Jsme otevřeni jakékoliv spolupráci. Manipulace s ním je velmi jednoduchá – přejížděním po oděvu odstraníte nevzhledné žmolky a čouhající nitě a když je hotovo, vyprázdníte snadno odnímatelný zásobník do koše. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Tento akumulátorový odžmolkovač snadno odstraní nevzhledné žmolky z jakéhokoli oblečení. Značkové domácí elektrospotřebiče. Břity jsou kryté mřížkou s různou velikostí otvorů, díky čemuž můžete bez obav přejíždět po všech materiálech, a to i těch nejjemnějších.


Dodejte svému oblečení novou vizáž díky odstraňovači žmolků od značky JOCCA. Teď už nemusíte vyhazovat staré svetry a kupovat pořád nové. Stačí jen použít odstraňovač žmolků na váš starý svetr a rázem bude jako nový! Detailní popis produktu.


Skvělý pomocník pro každého! Dokáže odstranit všechny žmolky, nitky nebo uzlíky. Stačí jej vzít párkrát na sebe, několikrát vyprat a nevzhledné žmolky jsou na světě. Jestliže tedy už nechcete žmolky neustále skrývat, nebo kvůli nim dokonce vyřadit ze šatníku svůj oblíbený kousek oblečení, pak si pořiďte elektrický odstraňovač žmolků. Vaše kabáty, svetry, trička, halenky, deky i ložní.


Také je můžete zkusit odstranit jednorázovou žiletkou, ale riskujete trvalé poškození svetru. Lepší bude, když si koupíte za zhruba 3korun elektrický odstraňovač žmolků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky