středa 7. října 2015

Kuchyňský robot kovový

Domácí robot je užitečný kuchyňský pomocník, který ocení nejen vášniví kuchaři a cukráři. Přístroje se neomezují jen na základní šlehání a hnětení, ale díky bohatému vybavení usnadní přípravu všemožných dobrot a pokrmů. Pojistka proti přehřátí mixér automaticky vypne v případě, že dojde k nebezpečnému zahřátí motoru v průběhu jeho používání. Umývání v myčce umožňuje jednotlivé díly robota umývat v myčce. Zastane práci hned několika spotřebičů najednou – můžete s ním mixovat, sekat, šlehat, odšťavňovat nebo uhníst dokonalé těsto, aniž byste museli mít sílu jako zkušený kulturista.


Dále je ho možné využít ke strouhání, mletí masa, odšťavňování či lisování ovoce a mnoha dalším činnostem. Dalším příslušenstvím ještě rozšíříte jeho multifunkčnost. Určitě oceníte také to, že kuchyňský robot má kovový mlýnek na mletí masa s velkou odkládací plochou pro snadnou obsluhu a skleněný mixér s kapacitou l, můžete tak snadno a rychle připravit šťávy dle vlastního výběru, nebo krémové polévky. Tento kuchyňský robot posune Vaše kuchařské schopnosti na novou úroveň!


Se silným motorem umím udržovat nastavené otáčky i při nejvyšší rychlosti. Jelikož jsem kuchyňský robot , disponuji řadou funkcí, které si rychle oblíbíte, a navíc Vás potěším devíti krásnými metalickými barvami, s nimiž dokonale zapadnu do každého interiéru. V této skupině robotů doporučuji takový, který má systém planetárního mísení. Robot pro hnětení, míchání, šlehání.


Velkou výhodou jsou roboty, které mají metly do mísy vedeny shora (dá se s nimi dobře manipulovat). V pohodě by měl zvládnout hned několik činností (sekání, mixování, šlehání a další), ale může být dovybaven i odšťavňovačem, sušičkou na ovoce nebo lisem na citrusy. Jak už jsme se zmínili jde o multifunkční přístroj, který nejenom šlehá, hněte a mixuje, ale navíc mele maso, strouhá, odšťavňuje, tvaruje cukroví, plní klobásy a zvládá další věci. Speciální, robustní, kovový převodový mechanismus, pro dlouhou životnost.


Funkce: Mixuje, hněte, mele, šlehá, seká, výroba uzenin, výroba těstovin. Skvělý dárek pro každou zapálenou hospodyni. Celokovový kuchyňský robot Sencor STM 40WH, robustní celokovové tělo s kovovými převody.


Planetární systém hnětení, míchání a šlehání zaručuje bezezbytkové promíchání obsahu mísy. Multifunkční kuchyňský robot , který hravě zvládne každodenní úlohy, ale spolehnout se na něj můžete i při náročném vymíchávání či šlehání. Díky nerezovým metlám a velice výkonnému motoru s vámi bude spolehlivě držet krok opravdu dlouho. V balení najdete i další tři praktické nástavce. Velmi praktický ThermoResist mixér, kovový mlýnek na maso a food.


Výkonný kuchyňský robot s planetárním systémem míchání, díky kterému je možné dosáhnout maximálně vyhněteného těsta. Má bohatou výbavu, která umožní šlehat, uhníst i mísit těsto. Kovový kuchyňský robot Kenwood kMix má ve výbavě krom jiného i mlýnek na maso a bubínkové struhadlo. Tento kMix Mega Pack robot oceníte nejen díky snadné obsluze, robustnímu tělu a krásnému designu, ale především díky funkcím, které každý den v kuchyni využijete! Díky jeho bohatému příslušenství, do kterého patří průběhový.


Příslušenství, které lze mýt v myčce, tvoří hnětací nástroj pro míchání litého těsta a důkladné hnětení. Nůž z nerezové oceli pro přípravu masa a zeleniny. Nástavec v podobě kovového disku.


KHH 326WH KUCHYŇSKÝ ROBOT KENWOOD. Designové mašinky z Německa. Kuchyňští roboti Klarstein. Doprava zdarma téměř na všechno. Většina produktů vyskladněna do hodin.


Kvalitní kovový kuchyňský robot s planetárním systémem pro hnětení, míchání a šlehání, s bohatým příslušenstvím, včetně nerezové mísy. Jistě oceníte i moderní a stylový design.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky