čtvrtek 29. prosince 2016

Elektrický tlakový hrnec avair

Recepty pro elektrický tlakový hrnec Rady pro vaření Při vaření gulášů, perkeltů nebo podobných jídel používáme jen malé množství vody, protože téměř žádná neuniká a potraviny navíc pouštějí vlastní šťávu. Je tak chytrý, že není potřeba při vaření nic hlídat a navíc se sám vypne. Zvolený program nastaví dobu vaření.


Další skvělou výhodou je to, že se nemusí do hrnce dávat velké množství vody, takže maso není nikdy „ovařené“. Obyčejný tlakový hrnec , neboli „papiňák“, se najde v každé domácnosti.

Všichni jsme si zvykli, že při vaření v tlakovém hrnci neustále regulujeme intenzitu plynu pod hrncem nebo odstavujme silně odfukující hrnec z. Multifunkční elektrický tlakový hrnec AVAIR ELLA LUX je vybaven digitální technologií, která nabízí devět programů na vaření, a tak si vždy vyberete ten správný. Začátek procesu můžete posunout až o hodin. Hrnec vyniká mezi ostatními, neboť nabízí originální vzhle bezpečnost, spolehlivost, multifunkčnost. Nabízený produkt Hrnec tlakový elektrický AVAIR ELLA LUX D6K2A, l tedy pochází z oficiální české distribuce a vztahuje se na něj plná záruka. U nás máte také jistotu, že v případě reklamace výrobku, bude vše řešit značkový servis AVAIR , který používá zásadně originální náhradní díly.


Přesně tento výrobek v našich domácnostech chyběl. Tlakový hrnec AVAIR ELLA LUX zaujme už na první pohled svou úsporou elektrické energie, jež je až oproti jiným tlakovým hrncům.

Doba vaření je zde také až o kratší. Hrnec nabízí přednastavené programy, či možnost zadat si program vlastní. Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze AVAIR IDA, tlakový od. Ať již vaříme na plynovém sporáku nebo na moderní sklokeramické desce, je třeba tlakový hrnec stále hlídat.


Zejména špatné je když vaří moc, což potvrdí každý, komu se něco připálilo. Nastavit správnou teplotu potřebuje zkrátka praxi a každý hrnec je v tomto trochu jiný. Hrnec má díky digitální technologii devět programů na vaření, nebo můžete nastavit vlastní dobu vařeni. Elektrický hrnec AVAIR ELLA LUX. Sejmeme poklici, zahustíme guláš moukou, rozmíchanou v troše vody, přidáme rozdrcený česnek, ochutíme pálivou paprikou a vše důkladně promícháme.


Pak v něm můžeme i smažit hranolky, řízky, obalovaný sýr, houby… (nahradí fritovací hrnec ). Díky nové koncepci vlastního ohřevu a řízení celého procesu vaření mikroprocesorem odpadají všechny nevýhody vaření v obyčejném tlakovém hrnci. Po ukončení programu je jedlo vždy uvarené a ešte sa podľa potreby ohrieva. Ukončenie programu je signalizované zvukovým. Používáme na vaření elektrický automatický tlakový hrnec.


Zajímalo by mne, jestli jej používá více z vás a jaké s ním máte zkušenosti. Přiznám se, že jsem osobně jeho velký fanda.

Občas se do hrnce podíváme, jestli už je maso měkké a hrnec znovu zapneme. U elektrického tlakového hrnce je všechno jinak. Kromě funkcí, které nabízel předchozí model, má však ELLA Plus něco navíc: programy na přípravu dětských. Jak jste si mohli všimnout, tím, že se tlakový hrnec mohl tak dlouho zdokonalovat, ocitlo se na trhu mnoho modelů různé kvality a ceny.


Hrnec elektrický AVAIR IDA ( Avair MicroComputer) tlakový elektrický hrnec černý za akční cenu. Zboží skladem zasíláme okamžitě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky