čtvrtek 22. října 2015

Antivibracni podlozka pod pracku

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Moderní pračky bývají poměrně tiché.


Pokud vlastníte jeden ze starších modelů, nebo se vám váš spotřebič zdá příliš hlučný, zkuste si pořídit podložku pod pračku na snížení vibrací. Sháníte gumovou antivibrační podložku pod pračku a rádi byste dobrou cenu? Podívejte se na naši nabídku a třeba si vyberete. Nakupte gumové antivibrační podložky pod pračku online a ušetřete oproti kamenné prodejně.


Mimo podložek nabízíme tisíce dalších produktů pro firmy i domácnosti! Aby sme mohli prispôsobiť obsah a reklamy konkrétnym užívateľom, poskytovať funkcie sociálnych médií a analyzovať návštevnosť nášho webu, používame súbory cookie. Tlmiaci antivibračná podložka z kvalitnej gumy pod práčku. Zároveň tiež chráni podlahu pred poškriabaním. Vhodné pre práčky, sušičky a ďalšie spotrebiče.


Inštalácia týchto rohoží je veľmi jednoduchá a akonáhle sú na mieste, nevyžadujú údržbu. Jedná sa o najlepšie antivibračné podložky pod práčku na trhu za túto nízku cenu. Happy days Garance akce ještě nebo do vyprodání!


Antivibrační podložky pod pračku - kusy. Objevil jsem na netu tuto podložku, sice jsem moc nevěřil, že bude účinná, ale k mé spokojenosti je! Detailní popis produktu. Chcete najít pračku po vyprání prádla na svém místě? Anti vibrační podložky pod pračku tlumí vibrace a zároveň chrání vaši podlahu proti poškození.


Tlumící nohy pod pračku Univerzální příslušenství ke snížení hluku a vibrací vaší pračky nebo sušičky. Ultra-ploché podložky chrání vaše podlahy před poškrábáním a zajistí, že přístroj zůstane bezpeč. To sa Vám páči: Protismykova, tlmi hluk. Kupil som aj druhu podlozku, ktoru mam v kufri auta a je skvela kedze je protismykova a tovar v kufri drzi na mieste.


Podlozka pod pracku - super. Co znamená „být tiše jako pěna“? To si nejlíp uvědomíte až s touto pěnovou podložkou.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Skladem u dodavatele 9 objednávek je doručeno v této lhůtě,. Stála pouhých pár desítek korun, ale její význam je k nezaplacení. Snižuje vibrace i hluk, což je výhodou pro nás i lidí bydlící pod námi.


Je to velmi jednoduché, pouze umístíte podložku pod vaši pračku a ona už vykoná svojí práci sama. Pračka je díky ní také pevně usazena na. Nejen, že ochrání vaši podlahu, ale ušetří i vaši pračku, čímž prodloužíte její životnost.


Použití zvyšuje stabilitu stroje, výrazně snižuje hluk a vibrace intenzitu, prodlužuje životnost pračky. Tato antivibrační podložka ochrání pračku a zabrání šiření hluku. Komplexní systém odhlučnění kolejové dopravy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky