pátek 23. října 2015

Trouba pyrolýza

Drivers available same day. Tento malý zázrak funguje, zdá se, úplně jednoduše. Po zapnutí dané funkce se vnitřek trouby zahřeje až na 500°C a tímto žárem se přemění veškeré zbytky z pečení na popel, který Vy nakonec pouze lehce setřete vlhkým hadříkem.


Termickými procesy jsou v praxi míněny technologie, které působí na odpad teplotou, jež přesahuje mez jeho chemické stability. Díky pyrolytické funkci se namáhavé čištění trouby stane minulostí. Funkce vám oznámí, že je třeba troubu vyčistit, zatímco na vás zůstane jen samotné spuštění pyrolýzy.

Ruční čištění trouby může být velmi únavné a časově náročné. Díky našim troubám s integrovanou samočisticí funkcí pyrolýza si můžete tento úkol jednou pro vždy vyškrtnout. Aniž byste si zašpinili ruce nebo museli používat chemické čisticí prostředky. Jednoduše stiskněte tlačítko Start a vaše trouba se v. Díky teplotní sondě můžete dát troubě pokyn k míře propečení pokrmu.


Horkovzdušná trouba s kruhovým topným tělesem – dražší typ výrobku, udržující ve všech oblastech trouby stejnou teplotu. Ventilátor částečně zaostává za kruhovým topným tělesem, a to především v konstantní teplotě či rychlosti přípravy. Vestavná trouba Mora VT 4BX disponuje rozměry 5x 5x 5mm, které jsou důležitou informací pro bezproblémovou vestavbu.


Vynikne například programem Eco Clean, který je založený a efektivním ekologické čištění.

Trouba zaujme také nerezovým designem s úpravou proti otiskům prstů. A, multifunkce (druhů ohřevu) vč. D horkého vzduchu, max. C, LED displej, objem 71l, zápustné otočné voliče, pyrolýza , AutoPilot 3 3nás. Trouba s LED displejem a zasunovacími otočnými knoflíky – s volbou konce přípravy jídel.


Extra velký ventilátor a upravený rozvod vzduchu. Lord B- vestavná trouba s pyrolýzou, automatické programy, černá. Pyrolytické čistění trouby. V e-shopu Vestavne-sety.


Výklad termínu pyrolýza. Trouba tak kombinuje atraktivní vzhled s praktickými funkcemi a skvělým výkonem. Intuitivní ovladač ihned splní vaše požadavky Otočný ovladač vám umožňuje maximální kontrolu nad procesem vaření, nastavením času, teploty i funkcí trouby. Electrolux 6PRO SteamBake KODDP71X SteamBake vaše domácí pekárna V troubě 6SteamBake vytvoříte s pomocí páry nadýchané muffiny a koláče. Dozlatova upečete kuře, lasagně nebo šťavnatou rybu.


Stisknutím tlačítka dosáhnete rovnoměrného propečení, křupavé kůrky a vláčného těsta. Kvalitní trouba je základem dobrého vaření. Je potřeba zvážit jaké funkce požadujeme: teleskopický výsuv, parní vaření, pyrolytické čištění a potom už jen vybrat ten správný model trouby.


Popis Vestavná trouba Bosch HBA374EBA,71l,automat.

Nadčasový design a špičkové vlastnosti Vestavná trouba Bosch HBA374EBvyniká svým moderním designem a bude dominantou každé kuchyně. Pro až osoby v domácnosti postačí trouba o velikosti až litrů. Pro až osoby volte troubu o velikosti až litrů. Udává energetickou náročnost spotřebiče. Vybírejte trouby z energetické třídy.


S funkcí pyrolýza se trouba zahřeje na. Odstraňte dokumentaci a příslušenství z vnitřku trouby. Trouba musí být ve skříňce umístěna tak, aby byla.


Díky svými inovativním technologiím usnadňují pečicí trouby Siemens vaše. V procesu, který se nazývá pyrolýza , se trouba zahřeje na velmi vysokou teplotu,. S horkovzdušným pečením můžete zkrátit dobu a snížit teplotu přípravy jídel. Díky tomu ušetříte čas a příprava jídel bude úspornější. Spotřebiče značky Bosch patří k nejoblíbenějším na trhu, oblibu si získaly díky své kvalitě, spolehlivosti a účinnosti.


Program pyrolýza zahájí 1minutové čištění bez nutnosti ručního čištění v těžko dostupných místech. Pro bezpečnejší malinupaci s plechy slouží teleskopický výsuv. Trouba nabízí funkci Booster, která Vám pomůže s rychlým předehřevem. S troubou 8AssistedCooking očekávejte mimořádně skvěle připravené jídlo.


Zjistit více o Electrolux KOEBP31X trouba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky