pondělí 19. října 2015

Skleněný hrnek na čaj

Vychutnejte si kávu a čaj ze skla. V naší nabídce nejdete svěží tenkostěnné hrnky i masivní nárazuodolné skleněné hrnky vhodné na kávu, čaj i jiné teplé nápoje. Hrnky a skleněné šálky z varného skla, sklenice z varného skla. Džbány Karafy Láhve Čajové a varné konvice Hrnky a šálky Cukřenky a mléčenky Hrnky na kávu Hrnky na čaj Hrnky na espresso Nápojové zásobníky Frenchpressy Whisky sety Soupravy Na. Od Janky Pískovaný hrníček Konečně pauzičkaaa.


Sklenice na čaj SRDÍČKO, černá, 10xcm.

Sítko na čaj TEO je vynikající pro vyluhování sypaných a bylinkových čajů v hrnku nebo v konvici. Sítko položte na horní okraj hrnku, nasypte čaj, uzavřete víčkem a nechte luhovat. Velký skleněný šálek s podšálkem. Pretty Tea II - skleněná konvice s nerezovým.


Skleněný šálek na čaj Kiran l. Kristalínu, zajímavý svým brusem. Tento hrnek prodáváme v balení po či kusech. Vygravírovaný obrázek nelze nijak setřít, či jinak poškodit.


Dekorované speciálními barvami na sklo.

Nabízíme kompletní sady hrnků v různých barvách a stylech, ale i jednotlivé šálky a podšálky, abyste si je mohli nakombinovat podle libosti. Tak si k nám přijďte vybrat svého nového favorita! LUCCA 3ml je skleněný hrnek na studené, ale i teplé nápoje do st. Nechte se přesvědčit, že dlouhá historie pití čaje spolu s moderním skleněným designem efektivně spolupracují. Cena je uvedena za ks.


Výrobní kartónové balení obsahuje kusy hrnků. Pokud se vám líbí retro styl, mohl by se vám líbit i hrnek s puntíky nebo plechový hrnek. Pokud se vám naopak líbí moderní styl, vaší volbou se stane buď hrnek s potiskem, nebo opravdu stylový skleněný hrnek na kávu.


Káva je nejlepším přítelem člověka jak po ránu, tak po celý den. Chutná skvěle a navíc jednoduše. Vhodný například na latte, ale také čaj nebo cokoliv jiného. Nedoporučujeme umývat v myčce na nádobí.


Kusmi Tea přináší Pop Cup, hrnek na čaj v elegantním, moderním designu. Hrnek je ručně malovaný. Keramický hrnek na čaj ForLife Curve s jemným nerezovým sítkem a víčkem.


Detail produktu Do obchodu. Kč Easy Life - porcelánový hrnek But First Coffee 3ml, dárkové balení Skladem.

Konvice na čaj Simax je vyrobená v České republice z kvalitního varného skla. Je vhodná na elektrickou plotýnku, plyn s rozptylovačem plamene, do myčky, lednice nebo mikrovlnné trouby. Vždy dodržujte zásadu pozvolného ochlazování, v důsledku teplotního šoku může.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky