pondělí 26. října 2015

Bezkarsky set

Sport - Bezkarsky set bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Tento set je vhodný na turistické lyžování v upravených stopách i na nezpevněném povrchu doma za barákem. Krátké a stabilní lyže nabízejí vysoký komfort a jednoduchý odraz. Bezvosková úprava běžek (šupiny) zajišťuje snadnou (téměř žádnou) údržbu. Doplněn je odolnými a lehkými holemi s hliníkovým tubusem. Kombi běžecké lyže jsou vhodné pro rekreační lyžaře, který chce zkusit obě techniky, ale nechce investovat do každých lyží zvlášť, jsou pro vás tzv.


SKOL set - běžky, vázání RS, boty RS Vám nabízíme v sekci Běžky. POŽADOVANOU VELIKOST BOT VYBER. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Je vhodný pro středně pokročilé a sportovně založené běžkaře. Zvláště pak pro ty, kteří si chtějí vyzkoušet oba styly. Bežecké sety predávané v našom e-shope posielame s namontovaným viazaním na požadovanú veľkosť topánky. Každé bežky dôkladne zabalíme a pošleme na adresu tak, aby prišli v úplnom poriadku, bez poškodenia a škrabancov.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Vítáme Vás v internetovém obchodě firmy SKOL, s. Naší snahou je poskytnout kompletní vybavení nejen pro začínající, ale i pokročilé vyznavače bílého sportu. Jedná se o rekreační model lyží se šířkou mm. Vystouplé hrany umožňují lyžování klasickou technikou i bruslení. Multipurpose winter beanie with pom-pom ELEVEN Sven is suitable for use in sporting activities and civilian wear. Functional material DOLOMITI is designed for cold weather from autumn to spring, excellently maintains body temperature.


Stačí sa len prihlásiť. Pre pridanie do obľúbených musíte byť prihlásený. Jadro s 3D tvarovaním z materiálu Polycell, vyvinuté špeciálne pre firmu Madshus.


Pro přidání produktu do nakupního seznamu musíte být přihlášeni. Set obsahuje hole, boty Perun Women Prolink, obojí v designu lyží, a vázání SNS PROLINK AUTO. Lyže jsou dodávány s lisovaným protismykem. Požadovanou délku holí a velikost bot napište prosím do poznámky v objednávce.


The Blavatsky Trust was founded.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky