úterý 27. října 2015

Plechový sud 60l

Sud je zpevněn lisovanými výstuhami. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Nabízím plechový sudy s víkem, objem sudu 100L. Vhodné na obilí, vodu, krmivo, atd. V nabídce máme nové i použité čisté sudy. Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality a záruka spokojenosti, tj navrácení peněz za zboží po dobu 30dní.


Plastový sud s víkem a sponou 60l UN. Odnímatelné víko je bezpečně uzavřeno kovovou obručí s pákovým uzávěrem. Tyto obaly jsou s UN certifikací a jsou tedy vhodné pro přepravu větších objemů nebezpečných látek ADR. Tieto obaly sú s UN cer.


Plechové sudy s UN kódem pro neb. K výrobě desinfekce v poměru 7:3. K odběru možnost jeden originál zapečetěný plechový sud , obsah 2litrů, datum plnění 23.


Ostatné - Sud plechovy bazár. Sud o objemu litrů s odnímacím víkem můžete použít např. Sudy Morava provádí výkup, nákup a prodej plastových sudů, barelů, kádí, všech typů IBC kontejnerů a náhradních dílů nových i použitých. Dále sudy opravujeme i rozvážíme.


Kovový sud slouží jako pevnostní. Sudy mají UN homologaci – UN 1H která garantuje vhodnost těchto obalů pro přepravu kapalných nebezpečných látek obalové skupiny I, II a III. Sudy jsou vhodné pro ukládání kapalných nebo pevných nebezpečných látek. How to make SLIDING GUIDE for TABLE SAW ️ SLIDER⬅️ EXACT Cuts #128512; - Duration: 14:30.


Barel sud hobok 60l 120l 150l 190l 200l sud plech 200l potravinový plast, plast. Tento sud tedy lze používat například i na kvas. Sudy jsou opatřeny na třech místech 5l verze na jednom montážní plochou k vyvrtání otvoru mm pro výpustný kohoutek. Všetky informácie o produkte Odmerka sud 60l plastový, so širokým hrdlom, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie sud 60l plastový, so širokým hrdlom.


Cena je včetně víka, víko obsahuje pryžové těsnění. Prodám plechový sud (i více kusů) 200litrů s pevně uzavíratelným kovovým víkem na kovovou sponu. Sud byl použit jako potravinový… Cena: 26- Kč. Posunout inzerát Přidat do oblíbených.


Nahlásiť nevhodný inzerát. Oceľový sud je vyrobený z oceľového plechu a je ošetrený odolnou povrchovou úpravou. Vrchná časť je vybavená plniacím otvorom so zátkou. Veškeré plastové sud y typu MA jsou dodávány s UN certifikací a jsou tedy vhodné i. Internetový obchod společnosti Ambra Group vám nabízí kvalitní a profesionální vybavení kanceláří.


V naší nabídce najdete vše - od kancelářského nábytku, který zahrnuje kancelářské stoly, židle a otočná křesla, šuplíkové kontejnery, kancelářské skříně, úschovné prostory a kartotéky, až po doplňkové prezentační vybavení - flipcharty, magnetické.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky