pondělí 12. října 2015

Nakličovací miska tescoma

Dvoudílná miska z prvotřídního odolného plastu je vhodná do myčky. V čem je nakličovací miska se semínky SENSE výjimečná? Zdraví prospěšné rostlinné klíčky bohaté na vitamíny a cenné nutriční látky si s nakličovací miskou můžete vypěstovat snadno a rychle i doma.


Zdraviu prospešné rastlinné klíčky bohaté na vitamíny a cenné nutričné ? Semínka jsou dodávána v BIO kvalitě.

Semienka sú dodávané v BIO kvalite. Ideálne pre menšie porcie zapekanej jarnej zeleninky, cestovín, zemiakov či syrových dobrôt. Návod k pěstování uvnitř balení. Minimální trvanlivost semínek: viz informace na balení semínek.


V dnešní době je domácí klíčení oblibou, proto jsou misky velice vhodným pomocníkem. Tato jednopatrová miska je snadná na údržbu neboť se může dát i do myčky. Klíčit v ní můžeme veškerá semínka jak na přímou konzumaci, tak semínka která chceme na jaře sázet.

Spodní transparentní nádoba slouží jako zásobník vody a horní perforovaná zelená miska je určena pro klíčení semínek. Klíčky dodají našemu tělu životadárnou energii, posilují imunitu, psychiku i krásu. Lze koupit hotové, již vypěstované klíčky a naklíčená semínka v obchodě, ale záruku kvality a čerstvosti si připravíte jen doma. V balení najdete návod k pěstování.


K dodržování zdravého životního stylu bezpochyby patří také zdravá strava. Miska je vhodná do myčky nádobí. Jun Objevte nakličovací misky a čerstvé vitamíny si vypěstujete doma za pár. C) nechajte ďalších hodín klíčiť. TESCOMA nakličovací miska se semínky SENSE.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze. Sada tří misek (průměr cm), která umožňuje jednoduché a rychlé naklíčení semen podle vašich představ. Umožňuje klíčení až tří různých druhů semen. Jednoduchá a hlavně funkční.


Sklo a kov se navíc velmi dobře čistí. S naší klíčicí nádobou se můžete radovat z čerstvých a nesmírně zdravých klíčků.

Minimálna trvanlivosť semienok: viď informácie na balení semienok. Dvojdielna miska z prvotriedneho odolného plastu je vhodná do umývačky riadu. Tato nakličovací nádoba vám nezabere doma takřka žádné místo,.


DIY, jak si vyrobit nakličovací nádobu, nakličovací nádoba, nakličovací miska. Pokud chcete mít v kuchyni opravdovou zahrádku a na talíři plno čersvých zelených rostlinek pořiďte si třípatrovou nakličovací misku Provita. Tescoma nakličovací miska se semínky SENSE. Moudrost stará tisíce let. Nakličovací miska tescoma.


Féničané, kteří se požíváním na lodi naklíčených semen preventivně bránili při mořských plavbách smrtelným kurdějím (nemoc vznikající z nedostatku vitaminu C), či naši předkové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky