pondělí 19. října 2015

Fén s ionizací

I díky tomu lze rychlost a teplotu vysoušení vlasů regulovat hned v šesti krocích. Vlasy se budou fénovat déle, což je vysušuje. Pokud hledáte fén s ionizátorem, který je určen pro vysokou zátěž, typicky pro použití v kadeřnických salónech, jsou pro vás vhodnější profesionální fény. Ionizaci mám a stejně mi vlasy lítají, nosím setry, kabát, šály, takže ionizace i kdyby fungovala, tak je možná užitečná v létě.


V naší rubrice Rady a tipy jsme vám již představili, jak funguje fén i co přináší kónická kulma.

Dosud jsme se však nezmínili o jedné z nejdůležitějších technologií, která právě v oblasti fénů, kulem a žehliček na vlasy doslova exceluje. Tento fén nabízí silný výkon, řadu vychytávek, díky kterým se vaše vlasy nepřesuší a díky dlouhé přívodní šňůře nemusíte hledat nejbližší zásuvku u zrcadla, ale můžete přístroj zapojit klidně na druhé straně menšího pokoje. Pozor na vyšší hmotnost, s tou se může některým hůře manipulovat. Profesionální vysoce výkonný ionizační fén s. Na hustější a pevnější vlasy můžete naopak použít fén s vyšší teplotou maximálně do 2stupňů.


Pokud si chcete koupit kvalitní fén , měl by mít alespoň rychlostní stupně, tlačítko studeného vzduchu a tlačítko pro ionizaci proti nepříjemnému poletování vlasů. Tento vysoušeč vlasů Babyliss má ve výbavě difuzér pro objem účesu a úzký tvarovací nástavec.

Fén s iontovou technologií vlasy vyhladí a vyleští. Vlasy po fénování neelektrizují a jsou hydratovány. Pro cesty jsou vhodné cestovní fény s nastavitelnou rukojetí. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. BaByliss Pro ItaliaBrava BABFB1BE profesionální fén na vlasy s ionizací. Fén s difuzérem vám zvětší objem vlasů a klasický fén vám je dokonale vysuší.


Foukací hřebeny vám rovnou vysuší vlasy. Ionizační efekt s turmalínovou technologií - záporné ionty působí antistaticky a jsou šetrné k vlasům, záporné ionty uzavírají povrch vlasů, vyhlazují je a propůjčují jim hedvábný vzhled. Mřížka s keramickým povrchem napuštěným keratinem a mandlovým olejem chrání strukturu vlasů před poškozením a nežádoucím vysušení.


Díky kónickému tvaru topného tělesa, vylepšenému motoru a kovové mřížce vstupu vzduchu je zajištěn maximální výkon. Originální, velmi kvalitní italský motor se vyznačuje velmi dlouhou životností. Nejkvalitnější plast zaručuje velmi dobrou odolnost pláště – zvýšenou odolnost proti prasknutí a vysoké teplotě.


Dvě rychlosti a stejný počet teplotních stupňů z něj dělají velmi praktického spolucestujícího.

S přepínačem napětí se navíc nemusíte strachovat, že byl v cizí zemi nepoužitelný. Extremně lehký desing motýlek, maximální komfort a pohodlí při práci. Vysoký výkon, špičková italská kvalita, dlouhá životnost, chytrý, ergonomický design a nízká hmotnost - to vše získáte s fénem BaByliss PRO Excess Ionic Výhody Vysoká výkonnost a mimořádný tlak vzduchu Špičková kvalita a dlouhá životnost Chytrý, ergonomický, lehký design pro pohodlné používání Ionizační technologie pro. Umožňuje výběr ze dvou rychlostí a ze čtyř teplotních režimů. Velmi lehký, praktický,.


Krásný módní fén s ionizací , ve fialové barvě. Jeho další předností je nízká hmotnost (490g) a ergonomický tvar. Fén Valera Swiss Metal Master Light ZLATÝ, 584.


Pokud mluvíme o rychlosti, tak jsou k dispozici volby. Kladem je keramický povrch kombinovaný s turmalínem, který dokáže zajistit přírodní ionizaci vlasů. K dispozici jsou v balení různé rotační kartáče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky