středa 7. října 2015

Silikonové formy na cukroví

Formičky na cukroví mají v současné době mnoho různých tvarů a velikostí, a výrobním materiálem už není jen plech. Formičky máme v nabídce od klasických až po velmi netradiční tvary, a to jak v různých sadách, tak jednotlivě. Práce je s nimi mnohem jednodušší a silikon má navíc spoustu kladných vlastností, které vám práci ještě více usnadní. Vybírat můžete z klasických forem na rohlíčky, věnečky, či ořechy a mušličky, ale vyzkoušet můžete také tvar mini hvězdiček, které. Jsou odolné vůči velmi nízkým i vysokým teplotám (od -60°C až do 230°C) a nenatahují pachy.


Navíc jsou velice pružné a mají tak nepřilnavý povrch, že je před použitím nemusíte ani vymazávat tukem. Vhodné do všech typů pečicích trub, ledničky a myčky. Pružné a dokonale skladné silikonové formy vynikající pro pečení sladkých i slaných pokrmů bez nutnosti vymazávání a rizika připálení. Ze tvarů pro vás máme připraveny klasické bábovky, biskupské chlebíčky nebo dorty. Vyzkoušet můžete i formu koláč, na muffiny nebo na velikonočního beránka.


Proč jsou silikonové formy tak oblíbené? V nabídce máme krásné formy na dorty a klasické moučníky včetně unikátních forem na jako jsou madlenky, muffiny, vafle, vanilkové rohlíčky, oříšky, mušličky, hvězdičky i makronky. Milujete pečení a rádi byste si usnadnili přípravu?


Pak vyzkoušejte silikonové formičky na cukroví TESCOMA, a to nyní za příznivé ceny! Na trhu je k dostání celá řada silikonových forem nejrůznějších druhů, velikostí i barev. Formy ze silikonu jsou lehké, snadno se s nimi manipuluje, a také se dobře udržují – mohou se bez problémů mýt v myčce nádobí. Praktické, moderní, odolné.


Formičky na pečení jsou tím nejlepším pomocníkem nejen pro vánoční nebo velikonoční pečení. Vybírat můžete ze silikonových formiček, které vám usnadní vyklápění a umožňují pečení i bez vymazávání, nebo plechových formiček s nepřilnavým povrchem. A co zkusit něco nového, třeba razítka na vánoční cukroví ? Můžete je použít jak na linecké, tak i na perníčky.


Silikonové formy na cukroví

Máte rádi opravdovou neošizenou domácí vánočku, ale vždy se vám krásně upletená pak na plechu nepěkně rozplácne? Pořiďte si formu na vánočku a už se vám to nikdy nestane! A navíc to ani nikdo nepozná. Zkrátka a dobře, silikonové formy na vánoční cukroví a pečení jsou skvělým pomocníkem, který vám ušetří čas i námahu – nemusíte je vymazávat, ani z nich drhnout připálené zbytky.


V nabídce naleznete potahovací hmoty, cukrářské potřeby, potravinářské barvy, fondány i vykrajovátka na cukroví a další suroviny a potřeby pro domácí pečení. Připravujete-li vánoční cukroví ve větším množství a pravidelně, pak jistě víte, jak je náročné vytvarovat na vlas stejné vanilkové rohlíčky či linecká kolečka. Nabízíme formy na pečení, vhodné pro běžnou domácnost i pro profesionální využití.


Silikonovou formu můžete dát. Například jsou to formičky na tlačené těsto z teflonu. Několik způsobů, jak si ulehčit se silikonovými formami práci při pečení.


Nabízíme různé tvary silikonových forem za super ceny pro každého ! Najdete u nás jak marcipán na modelování, tak na potahování i marcipán určený k plnění pralinek. Specializujeme se také na silikonové formičky nejrůznějších tvarů. Díky nim jednoduše a rychle vytvoříte originální dekorace na dorty a cukroví. Vynikající pro snadnou přípravu ozdob z marcipánu nebo cukrářských hmot. Naplněné formičky vložte na 5-minut do mrazničky a poté jemným zatlačením na dno vyklopte.


Jedná se o kategorii FORMY NA PEČENÍ, ve které nabízíme různé formy na pečení - bábovku, dortovou formu, formu na biskupský chlebíček, koláčovou formu. Kromě forem s nepřilnavým povrchem jsou v nabídce také formy silikonové , které se hodí do každé kuchyně. Jsou nabízeny v mnoha tvarech a barevných provedeních.


Vaše sladké pečení, s našimi pomůckami můžete péci svatební dorty, dětské dorty a mnoho dalšího. Forma na muffink - to je radosti v celém domě - žádný mlsoun neodolá! Forma na pečení je silikonová což znamená, že se těsto nelepí na plech a umožňuje snadné vyndání muffinů v neporušeném stavu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky