čtvrtek 25. února 2021

Zavařovací sklenice 5l

Zavařovací sklenice Fido 5l. KILNER sklenice s klipem. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Sklenice má šroubovací hrdlo.


Detail produktu Do obchodu.

Prodáváme jen v balení po kusech. Cena uvedena za jeden kus. Kdo vymyslel sklenice na zavařování?


Vintage kulatá zavařovací sklenice , l. Tyto elegantní a ojedinělé sklenice se hodí ať už na skladování potravin doma ale určitě můžete tyto zdobené sklenice naplnit například oříšky, mořskou solí, vonným voskem nebo ji využijte jen jako vázu na květiny a obdarujte s ní vaše nejbližší. Víno Destiláty a Nápoje. Vlastní sklady, maloobchod i velkoobchod.

Náš e-shop Vám nabízí skleněné lahve, zavařovací sklenice a příslušenství. Vyberte si skleněné lahve na destiláty, slivovici, víno, pivo, mléko a ostatní nápoje či zavařovací sklenice , demižóny. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Osobní odběr a výběr, cena od - -Kč. Kilner zavařovací sklenice 5ml.


Vše čisté, na fotu ukázka. Voda až po okraj 2ml. CENA ZA KUS JE KČ 2-. Jeden kus váží cca 3g.


Najdete zde i náhradní gumové těsnění, spony a další příslušenství, a tak sklenice můžete používat opakovaně velmi dlouhou dobu. Sada 1štítků na označení zavařenin Kitchen Craft. Nabízíme vše potřebné pro uchovávání potravin.


Na to vše vám bude tato krásná zavařovací sklenice se vzduchotěsným víčkem bezvadným partnerem.

Dóza na nápoje s kohoutkem Authentic 1 5l. V nabídce máme také klasické sklenice na skladování. Daruji za odvoz zavařovací sklenice , různé velikost 1l, 75l a 5l. S tímto výrobkem si velice rychle a snadno doma vytvoříte vynikající dobroty napěchované probiotiky a vitamíny.


Použité sklo nemá žádné vzduchové bubliny, je technicky vysoce odolné a. Hranatá zavařovací sklenice s klipem. Tato velikost s objemem 5ml je nepostradatelná pro kohokoli, kdo rád a často zavařuje potraviny. Balení sklenic obsahuje ks.


Vybavte si kuchyni na KIKA. Vybírejte z 1produktů v kategorii zavařovací sklenice. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. Při zavařování se stále více uplatňují neotřelé nápady. Vyberte si u nás vaše nové zavařovací sklenice WECK z několika krásných a povedených modelů.


To znamená, že je nemusíte používat jen k zavařování různých dobrot, ale také ke skladování různých potravin v ledničce - pudinky, semínkové kaše, vydatné svačinky nebo suchých plodin jako jsou ořechy, mandle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky