čtvrtek 1. října 2015

Černé sklenice na víno

Vybírejte pomocí stylu, ceny a barev. Na slavnostní přípitek i na pohodový večer s přáteli, na červené i na bílé, broušené sklo i plastové sklenice na piknik - na FAVI. Velké, malé, na portské i na sekt, stačí si jen vybrat, ze které vám bude víno chutnat nejlépe.


Překvapíme vás širokým výběrem sklenic na víno klasických, originálních i luxusních, které budou estetickým osvěžením vašich slavnostních i všedních chvil. Ochutnávky vína z perfektního skla ocení jak milovníci vín, tak i.

Důvod je prostý, čiré sklo neovlivňuje barvu vína a kvalitní sklo u sklenic na víno je tenkostěnné a proto nijak nezkresluje již zmíněnou barvu. Sklenice na víno by měly být vyrobeny z čirého a kvalitního skla. Popis víno , sklenice na víno , swarovski sklenice , dárková sada, rona Exkluzivní černé sklenice na víno , zdobené krystalky Swarovski Mistři sklářského řemesla, jejichž zručnost a kreativita se ve světoznámých sklárnách RONA traduje již více než 1let, vyrobili produkty z této luxusní kolekce v té nejvyšší možné kvalitě.


Dodáváno v barevné kartonové krabičce. Obzvláště dekorativní je použití jako svícen na čajovou svíčku. Exkluzivní sklenice v geometrických tvarech určené především na bílé nebo červené víno.


Sklenice z neprůhledného černého skla je ideální kombinovat s dalšími černými sklenicemi pro podporu jedinečnosti stylu.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tématicky podobné zboží. Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce.


Kalíšek na červené víno ideálně burgundské o objemu 6ml vyrobený v kvalitě křišťálu s vynikajícími optickými vlastnostmi a leskem. Okraje sklenice jsou fazetově zabroušené,. Pojďte objevit naši velkou nabídku skla, v níž si můžete vybrat podle svého vkusu. Máme sklenky na víno , sklenice na vodu i džbánky v různých stylech, aby se hodily do vaší kuchyně i jídleny.


Jaké sklo byste si do kuchyně chtěli pořídit vy? Sklenice jsou na světě od toho, aby si bylo čím slavnostně cinknout. I když zrovna není co oficiálně slavit. Vychutnejte si své oblíbené nápoje z průzračných, broušených či třeba barevných sklenic. V této kategorii naleznete sklenice na červené víno , sklenice na bílé víno i sklenice na šampaňské různých objemů.


Vyberte si tvar a provedení přesně podle vašeho vkusu a také podle.

Mezi sklenicemi na sekt najdete jak flétny, tak misky. Vybírat můžete také z degustačních sklenic na víno. Veškeré skleničky se mohou mýt v myčce a jsou proto vhodné i pro využívání na cateringových.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Diamante broušené dekorované sklenice na bílé víno Venezia 350ml 2KS. Vyzkoušejte křišťálové sklenice Venezia a vychutnejte si každičký doušek vašeho oblíbeného vína ještě o něco víc. Tyto designové sklenice , zdobené pravými krystaly Swarovski, se hodí na sváteční tabuli i pro slavnostní příležitosti, jako je.


Lužické sklo LsG Czechia Nový Bor. Základní surovina vyrobená v České republice Nový Bor. Možnost čísla na objednávku,napsat prosím do poznámky,číslo ZDARMA.


Skleničky z tisíce e-shopů pohodlně na jednom místě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky