středa 21. října 2015

Textilní ubrousky

Teflonove ubrusy, potahy na židle, elastické potahy, hotelové povlečení a prosteradla, hotelové ručníky a osušky, hotelové postele, rautove sukně, restaurační ubrusy, banketní židle, banketní stoly, návleky na židle, hotelové postele a matrace, hotelové ubrusy. Vždy, když si vzpomenete, tak u vás v kuchyni můžete něco velmi rychle změnit a to vše pomocí textilní dekorace, kterou jen vyměníte. Internetový obchod s tradičním českým kanafasem.


Naše společnost je pokračovatelem tradice textilní výroby v Postřekově, regionu Chodska jejíž začátky sahají až do osmnáctého století. Naše výrobky vyvážíme do celého světa a jsou podrobovány náročným zkouškám kvality. Bavlněné ubrousky dodají prostřenému stolu tu správnou eleganci.

Sadu šesti ubrousků s vintage potiskem reklamy na kávu můžete doplnit také o ostatní kuchyňský textil stejné kolekce. Vždy když si vzpomenete, tak u vás v kuchyni můžete něco velmi rychle změnit a to vše pomocí textilní dekorace, kterou jen vyměníte. Textilní ubrousky , Vintage-home. Ač je k běžnému stolování nepoužíváme příliš často, k tomu slavnostnímu neodmyslitelně patří. Ubrousek, servítek nebo napron?


Potřebujete papírové s potiskem nebo látkové? I ty vánoční a velikonoční. Je jedno, zda je použijete na balení svačiny nebo na stůl jako prostírání.


Zadejte parametry a nakupujte u prověřených e-shopů.

Naše ubrousky jsou vyrobeny z kvalitních českých i zahraničních látek. Materiál na ubrousky i jejich design pro vás pečlivě vybíráme, snažíme se o originální kousky, které neseženete na zahraničních webech, ani nekoupíte v nadnárodních řetězcích s domácím textilem. Jídelní ubrousky ks vínové 50xcm. UBROUSKY AIRLAID Caramel 50ks.


Kuchyňská textilní kolekce s nádechem středomoří budou ozdobou vaší kuchyně a jídelny. Luxusní papírové ubrousky v elegantní šedo-béžové barvě jsou ideální ke slavnostním příležitostem. Svou pevností a strukturou dokonale nahrazují textilní ubrousky. Sepsali jsme pro Vás článek o materiálech vhodných na výrobu jednorázových roušek.


Doufáme, že nám tímto způsobem ubyde počet telefonátů dotazujících se k tomuto tématu. Naše lněné ubrousky jsou silné a dobře sají, ale zdaleka nejsou jen praktické. Poslouží totiž také jako krásná dekorace na protřený stůl, aniž byste za ně museli utratit spoustu peněz.


A pro každé roční období nabízíme vždy jiné ubrousky , abyste měli na stole pokaždé něco nového. Originální ubrousky ozdobené textilní technikou zhotovíme za jedno odpoledne. Můžeme je dekorovat jednoduchými motivy.


Při stolování hrají ubrousky velmi důležitou úlohu. Ať už textilní nebo papírové, oboje oceníte hezky po ruce. Pro jejich vkusné a praktické uložení vám poslouží šikovné stojany či držáky na ubrousky.


Kvalitní luxusní papírové ubrousky v bordové barvě.

Asi není překvapením, že je upřednostňují lidé s dobrým vkusem. Zvolit jako materiál pro textilní ubrousky právě plátno, se doporučuje vzhledem stylovému vzhledu a zároveň vysokým funkčním kvalitám. Vyzkoušejte namísto papírových ubrousků kvalitní látkové.


Plátěné ubrousky mají šarm sobě vlastní. Jsme drobná manufaktura, ale díky tomu nejsme omezeni výrobním plánováním a dokážeme flexibilně reagovat na Vaše případné podněty a požadavky. Vás, pro nás, pro každého, kdo by rád alespoň malou troškou přispěl k tomu, že prostředí, ve kterém žijeme, bude zase o.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky