čtvrtek 15. října 2015

Umyvadlo purity

Umyvadlo je s otvorem pro stojánkovou baterii. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Stejně jako u jiného interiéru, tak i vaše návrhy koupelny představují příležitost realizace vašeho jedinečného stylu.


Corian nabízí inspiraci, rozmanitost, dlouhověkost a eleganci, která ztělesňuje vaše nápady na design. Koupelnové umyvadlo Corian Purity. Další náměty v galerii. Novinkou je závěsné WC a urinál, úspěšně kombinující přímou linii a prohlé křivky hrany.


Na objednávku Běžná doba dodání dn í. Zpět Dostupnost produktu na prodejnách. PURITY keramické umyvadlo. Chvilku strpení, načítáme pro vás prodejny. Série nabízí přísně kvadratickou linii i jemné zaoblení.


Cena umyvadla je bez baterie a výpusti. Možnost instalace: L - polozápustné. Jak název Purity napovídá, vyznačuje se tato série čistotou geometrických křivek se zaměřením na jednoduchost a funkčnost. Keramické umyvadlo hranaté.


Séria ponúka prísne kvadratickú líniu aj jemné zaoblenie. S odkladacou plochou Sapho. Vizualizácie a realizácie kúpeľní Kliknutím na nasledujúci odkaz Vám ukážeme niečo z našej dielne, kde zákazníkom vytvoríme virtuálnu predstavu o budúcej kúpeľni a následne zariadime celú prestavbu až do konečnej podoby.


Vážení zákazníci, na základě nařízení vlády je od 14. SISTEMA V keramické umyvadlo. Používame cookies, aby sme mohli optimálne vytvárať a neustále zlepšovať naše webové stránky. Vyberte si ze širokého sortimentu do každé koupelny.


Klasické i rohové vany, akrylátové vany, vanové zástěny, sprchové kouty, sprchové vaničky, vodovodní baterie, koupelnové doplňky, masážní panely, masážní boxy, hydromasáže, ale také podlahové žlaby a kuchyňské dřezy. Vyberajte si Umývadlá podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Nevíte si rady s výběrem? Zákaznické centrum je tu pro Vás.


Umyvadlo purity

Na veškeré dotazy odpovídáme v pracovní dny zpravidla do hodin. Právě tento materiál se řadí k nadčasovým, protože zaručuje vysokou odolnost proti poškození a zároveň dlouhou životnost. Vámi zvolené umyvadlo tak může vydržet mnoho dalších let po instalaci, což zajisté ocení všichni nároční zákazníci. Expresné doručenie po Slovensku! Vyplňte popis činnosti vašej firmy.


Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Kromě umístění na desku je umyvadlo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky