čtvrtek 1. října 2015

Dekorační plsť

Díky vysoké pestrobarevnosti a také elegantnímu vzhledu je barevná dekorační plsť optimální materiál pro designové a dekorační účely. Barevnou dekorační plst nabízíme vyrobenou z vlny, polyesteru a také viskózy v tloušťkách od mm. Naše široké portfolio produktů zahrnuje lisovanou, tkanou, vpichovanou a dekorační plsť , složenou z čisté vlny, kombinace vlny s umělými vlákny nebo pouze z různých umělých vláken. Nabízíme i řezání plsti do požadovaných tvarů s vysokou přesností a cílem zajistit rychlé dodávky. Vyberte si z jednotlivých barevných listů anebo se podívejte na soupravy dekoračních filců, kde je namícháno hned několik barev filcového papíru.


Dále nabízíme i dekorační plst samolepící a drobné filcové výseky vhodné k dekoraci. Barevný filc nebo-li plsť k dekoračním účelům. Dekorační textilie zahrnují dvě kategorie: 1. PLST-plošná textilie, která vzniká propojením vláken za mokra (valchování, plstění). NETKANÁ TEXTILIE-plošná textilie, která vzniká propojením vláken za sucha a to použitím jehliček (vpichovaním). Tato kategorie zahrnuje hobby balení (dále jen HB) a menší dekorační předměty pro jakoukoliv příležitost.


Výrobky vysekáváme na lisu či vypalujeme laserem (kromě ostatního zboží). Nepředzásobujeme se jimi a tudíž nemusí být v celé barevné šklále skladem. Standardní dodací lhůta - pracovní dny, max týden dle. Internetový obchod s látkami a textiliemi v metráži, prodej galanterie. Nabízíme oděvní, dětské, dekorační , potahové a speciální látky.


Farby Dekoral to wiodąca marka na polskim rynku. Wybierz modne kolory farb do pokoju, salonu, łazienki i kuchni. Wystrój wnętrz i kolory pokoju pomogą Ci wypocząć w przytulnym miejscu.


Sada barevných dekoračních plstí z ovčí vlny pro různé výtvarné činnosti. V sadě je různých barev o rozměru 20x30cm. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Vybírat můžete z různých barev o rozměrech 20x30cm. Barevná dekorační plsť z ovčí vlny pro různé výtvarné činnosti.


Dekorační plsť

Tento materiál je vhodný pro výplně různých kufříků a krabiček pro cenné předměty či obalů pro hudební nástroje, kde tlumí otřesy a předchází poškození věcí. Látková dekorační plsť. Produkty vyrobené z vlněné plsti i netkaných textilií, zahrnují hobby balení a pestré dekorační předměty vhodné pro různé příležitosti (Vánoce nebo Velikonoce, přírodní motivy, dopravní prostředky, písmena a čísla a mnohé další).


Kč (bez DPH) Do 3dnů. Práce s papírem, scrapboo. Srdečně Vás vítáme na latka. V našem e-shopu najdete velký výběr metrážových látek: Módní oděvní látky, kvalitní dekorační a čalounické látky nebo exkluzívní značkové látky – sortiment, který potěší srdce každé švadlenky či krejčího.


Dekorační plsť

Nakupujte krásné dekorační látky – velký výběr latka. Plsť dekorační barevná sada barev a odstínů. Vhodné k výrobě aplikací, přáníček, výseků a výřezů, k vytváření figurek, maňásků či různých dekorací. Položky až z celkem 15.


Používá se k dekoračním účelům, na výrobu hraček, ozdob a dekorací. V ČR je výrobce, který má na tuto plsť atest pro děti do let. Jedná se o firmu Filc s. Nabízí prakticky stejnou škálu barev, jako BTP u směsové plsti.


Dekorační plsť

Dostupná je také v tužené verzi, ta je tvarově stálá, podobně jako čínské plsti. Netahá se, není průhledná, najdete ji pod označením dekorační plsť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky