čtvrtek 22. října 2015

Podložka indukce

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Podložka indukce

Sklokeramika nebo obyčejná elektrická plotýnka reaguje se zpožděním na přidání i ztlumení. Kvalitní podložka na indukční vařiče, díky této podložce nebudete muset vyhazovat Vaše staré hrnce, které na indukci použít nejdou. Orion Nerezová indukční podložka s odnímatelnou rukojetí 24cm. Doporučuji, jsem s indukční podložkou velmi spokojená, už jsem se bála, že budu muset vyhodit své oblíbené nádobí, když mi děti k narozeninám koupili indukční desku.


Podložku pod hrnce dejte pod hrnec s magnetickým dnem a bude na něm držet při zvednutí i přenášení. Umožňuje použití běžného nemagnetického kuchyňského nádobí na indukčních varných deskách, vhodné pro hliníkové, nerezové, železné, litinové, smaltované, skle. Používáte indukční sporák, ale chcete i nadále vařit v oblíbeném nádobí, které však nefunguje na indukci? Seznamte se s adaptérem PRESTO… V čem adaptér na indukci PRESTO vyniká?


Na indukční ohřev je tedy nutné používat varné nádobí z magnetických kovů. Zepter nádobí a indukce je ideální kombinace pro rychlé a zdravé vaření. Vaření v nádobí Zepter přináší paní MUDr.


Evě Drápelové nejen výraznou časovou úsporu, ale také dobrý pocit, že udělal. Kobereček na puzzle je ideální pro úsporu místa a bezpečné uchování nedokončeného i hotového obrázku. Podložka zajistí bezpečné uchování nebo transport vašeho puzzle. Balení obsahuje kartonový tubus, filcovou.


Podložka indukce

Stačí podložku vložit mezi nádobu a vařič! Prodej podložky realizujeme do hodin za překvapivě nízké ceny dopravného. Bezdrátový dobíjecí stojánek s technologií Qi umožňuje velmi rychlé dobíjení kompatibilních přístrojů. Díky tomu indukce využívá teplo přesně tam, kde je ho potřeba, aniž by zbytečně unikalo – přímo na dně hrnce nebo jiného nádobí (Zdroj: How Stuff Works). Pokud hrnec odstavíte z varné zóny, indukce se okamžitě přeruší a žádné teplo dál nevzniká.


Deska se také automaticky sama vypne, pokud na to omylem zapomenete. Praktická společnice pro vaše hrnce v podobě podložky pod hrnce Stretch uchrání vaši kuchyňskou desku před nechtěným vypálením dna hrnce. Díky svým rozměrům nezabere na kuchyňské lince příliš místa, a tak ji můžete mít připravenou pro okamžité.


Nepřilnavý povrch STONITE velmi dobře odolává vůči vysokým teplotám, tepelným šokům, ale i mechanickému opotřebení. Lze mýt v myčce nádobí. Podložka pod hrnec - kulatá, na odkládání hrnců i kastrolů všech velikostí, také je vhodná k odložení při vaření i servírování. Vyrobená z pochromovaného kovu.


Rozměry podložky - 1x cm. Dál už hledat nemusíte! V Tescomě jsem si k němu koupila redukční podložku, protože ne všechny hrnce mám s magnetickým dnem. Indukční varné desky AEG přehledně na jednom místě. Od základní řady smaltovaného nádobí Belis až po profesionální nerezové nádobí Silampos.


Nabízíme kompletní sortiment českého nádobí s modrým smaltem a cenově výhodné sady hrnců.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky