pátek 9. října 2015

Pákový kávovar bazar

Je v pořádku, ale dostala jsem darem velký kávovar , proto prodávám. K němu kapslí na cappuccino, cortado a flat White (PC 56-) - vše mléčné kávy a stojan na kapslí (PC 70-). Užívateľ má teda plnú kontrolu nad prípravou samotnej kávy, ale nemusí manuálne šľahať mlieko.


Prodám balení po ks E. Cappuccino jedným stlačen.

Nejlépe všech balení za 55- Kč, jednotlivě 10- Kč. Starší pákový kávovar Concept přidám v případě zájmu zdarma. Velmi málo používaný kávovar Delonghi ECO.


Kovový pákový espresso kávovar z kolekce Icona Vintage. DISCO CREMA - speciální filtr u kávového sítka pro perfektní pěnu na espressu vhodný na mletou kávu i E. Capuccino systém pro našlehání bohaté, krémové pěny na cappuccino. Jak vybrat pákový kávovar.

Pákový kávovar neboli manuální presovač vybírejte podle tlaku, objemu nádržky na vodu a příkonu. Také si rozmyslete, zdali chcete připravovat jen espressa, nebo i mléčné kávy jako je capuccino či latté, kde musí být manuální kávovar navíc vybaven tryskou pro napěnění mléka. Kávovar je v dobrém stavu, po výměně těsnění páky.


Rozměry šxvxh 40x63x40cm. Spolehlivý, made in Germany. Dobrý deň, ponúkam na predaj profesionálny 2- pákový kávovar talianskej značky Futura s označením F60. Vhodný do gastro prevádzok rôzneho typu. Bojler na litry, napájení 230V 3kW.


Původní cena 95- mohu doložit fakturou. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Espresso Bosch Tassimo Happy novy, zabaleny. Záruční a pozáruční servis.

Doprava zdarma na tisíce produktů. Predám plne funkčný pákový kávovar. Možnosť individuálneho nastavenia množstva nalievanej kávy resp. Vo výbornom stave bez poškodení. Vám jej pošle Zadejte mi Váš e-mail a já Vám pošlu zprávu, kde můžete zboží za super cenu koupit.


Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. DOBRÝ DEN NABÍZÍM KÁVOVAR ZN.


DELONGHI PÁKOVÝ ( TYP EC) 2V. V POŘÁDKU, FUNKČNÍ PO ZÁRUCE - MÁLO VYUŽITÝ - DĚDICTVÍ NEVYUŽIJI. Ako vybrať pákový kávovar. Profesionální pákový automatický kávovar série Capri. Tento model presentuje ulta moderní design, tichost a jednoduchou obsluhu a údržbu.


Plocha pro nahřívání hrníčků, automatické dopouštění vody, kontrolka provozu, servisní mó měděné potrubí, zdvojený manometr. Skupinový profesionální kávovar , 1x horká.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky