čtvrtek 15. října 2015

Balistický nůž prodej

Nůž s výmetnou čepelí ( balistický ),, AGENT- MAGNUM “ Tento nůž vychází z III. Brno Nůž – vítěz kategorie bojový nůž. Chcete zvýšit šance na prodej vystaveného předmětu?


Využijte možnost zvýhodnění svého inzerátu před ostatními. Váš inzerát se bude zobrazovat na vyšší pozici a zároveň bude zvýrazněn jinou barvou. Pokud jsem to pochopil, je balistický nůž předmět ve tvaru nože, který střílí čepel, a to na principu uvolnění mechanické energie (žádná chemická reakce tam není, jen silná pružina).

V tom případě jde o podmnožinu pojmu střelná zbraň, kterou zákon označuje pojmem mechanická zbraň (viz příloha 1). Jsme sice OT (kdyžtak ať se to oddělí do sólo threadu balistický nůž ) ale musím reagovat. J Opravdu není mnoho a na proražení lebky v oblasti čelní kosti se smrtelnými následky to vůbec nemusí stačit. Možná tak na hrdlo či dobře trefenou krkavici. Ale to jsou opravdu malé cíle.


V případě zasažení oka je. Popis: Prodám originál balistický nůž od p. Nůž je v perfektním, zakonzervovaném sběratelském stavu.

Uloženka, nikdy nepoužitý. Foto zašlu v případě zájmu. Nože a nářadí za bezkonkurenční ceny v internetovém obchodě Army shop Armed. Skladem máme 7značkových produktů od Kč.


Victorinox, Mikov, Leatherman. Nože - Nůž : Nabídka kvalitních značkových nožů. Nože s pevným ostřím, zavírací nože, kapesní nože, lovecké nože, kuchyňské nože, meče, dýky. Každý kluk chce a má mít nůž a většina holek jej chce taky ;-) A nejlépe dárek na prázdniny.


Prodej starší věci, kupujete co vidíte. Preferuji osobní předání Děčín. Do širšího povědomí vstoupila tato společnost během 2. Ka-Bar nože s pevnou čepelí si můžete vybrat v původních verzích s koženou rukojetí nebo v moderním provedení pro 21. MORAKNIV - Vynikající spolehlivý nůž - dýka pro lovce, rybáře a turistiku. Za vlídný peníz je to skvělá švédská kvalita.


Dobře se drží v ruce, snadno se udržuje a čistí a hlavně velmi dobře řeže. Nůž (hovorově také označovaný slovem kudla) je jeden z nejběžněji používaných nástrojů. Skládá se z podlouhlé, obvykle ocelové čepele připojené k rukojeti.


Slouží k oddělování - řezání a krájení.

Bojové nože pak také k bodání. Lovecký nůž patří k nepostradatelné výbavě pro pobyt v přírodě. V sekci loveckých nožů nabízíme řadu velkých pevných nožů se skrytou výbavou pro přežití.


Specializujeme se na prodej kompletního nožířského sortimentu včetně kvalitních pomůcek péče o tělo, jako jsou manikúry a holicí potřeby. Naleznete u nás nože pro volný čas i skvělé pomocníky do kuchyně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky