čtvrtek 8. října 2015

Tuplák na pivo

Silnostěnná sklenice na pivo s litrovým obsahem - TUPLÁK. Litrová sklenice na pivo - dárek pro opravdové pivaře. Litrový pivní tuplák je vhodný pokud na sklenice chcete vypískovat nejen jméno ale i větší množství textu. Broušený tuplák je originální jako pohár pro vítěze za 1. PO KLIKNUTÍ NA TUPLÁK SI MŮŽETE ZVOLIT TEXT A OBRÁZEK.


CENA TUPLÁKU JE VČETNĚ VYBROUŠENÍ JMÉNA NA PŘÁNÍ.

Tvar pivní sklenice je rovný a tuplák je samozřejmě doplněný o ucho, které se velmi dobře drží. Sklenice je vyrobena z kvalitního olovnatého skla a broušená v dekoru k. Náš litrový pivní tuplák - dárek pro opravdového pivaře, můžete doplnit o jakýkoliv motiv z naší nabídky (prakticky u všech obrázků je možnost zvolit i tuto litrovou pivní sklenici). Na tuplák na pivo si kromě obrázku můžete nechat napsat i libovolný text.


Do této sklenice se vejdou dvě piva. Zde si na můžete objednat a nechat vybrousit jméno (nebo obrázek) na litrový pivní tuplák na pivo. Na litrový tuplák se vejde kromě obrázku z naší nabídky až pět řádků vašeho textu na zakázku.


Tuplák - silnostěnná sklenice na pivo s obsahem jeden litr.

Pokud chcete sklenici jako dárek s větším množstvím textu, doporučujeme právě tuto litrovou sklenici. Prodávame vratné plastové kelimky: vratné kelímky, vratné kelímky na pivo , plastové krýgle s uchem, vratné kelímky na nealko, vratné kelímky na koktejly, vratné kelímky na sekt, vratné kelímky na víno, vratné kelímky na lihoviny, vratné kelímky na kávu, vratné kelímky na svařák, plastové talíře. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies a jim podobné síťové identifikátory. Tyto síťové identifikátory jsou užívány na základě vašeho souhlasu vyjádřeného prostřednictvím nastavení vašeho internetového prohlížeče.


Více informací o využívání. Tuplák na pivo s vaším textem a rozložením znaků tak jak si přejete. Na tuplák vypískujeme také kromě textu obrázek či obrázky, podpisy a nebo jiné dle vašeho přání. S touto pivní sklenicí budete právem králem hospody.


Tuplované pivo je oblíbené zejména na pivních slavnostech a festivalech, ale jako dárek je tento tuplák skvělou volbou. Hladké sklo, vhodný na pískování nápisů nebo obrázků. Náš názor: Čiré, hladké, strojově odlévané sklo z italské sklárny. Nalezl jsem celkem možností výsledku pro legendu křížovky.


Chcete mít slovník neustále k dispozici ve svém mobilu? Predávame vratné plastové poháre: vratné poháre, vratné poháre na pivo , vratné plastové krígle na pivo , vratné poháre na nealko, vratné poháre na kokteily, vratné poháre na sekt, vratné poháre na víno, vratné poháre na alkohol, vratné poháre na kávu, vratné poháre na varené víno, plastové taniere. Kromě jména vám na tuplák vypískujeme také obrázek, text či váš vlastní podpis.


Originální dárek pro pivaře a znalce piva. Tupláky na pivo jsou velice oblíbené a pískovaní na nich je již napořád.

Prodám sbírku pivních sklenic,půllitrů,pohárů a tupláků. Sbírka čítá pivní sklo Českých i zahraničních pivovarů. V inzerátu je jen pár fotografií,všechny by se nevešly. Veškeré fotografie nabízeného pivního skla zašlu na vyžádáni e-mailem.


Cena je 140Kč za tuplák a 30Kč za kus ostatního skla. Dopřejte si poctivou dvojnásobnou odměnu! Tuplák od Kozla je vyroben ze silného skla s logem pivovaru Velkopopovický Kozel na přední straně.


Můžete se těšit nejen na nabídku zlatavého moku, ale také atrakce pro děti, soutěže a především hudební produkci. Tuplák věnovaný firmou Sahm a diplom ADC bude přihlašujícím organizacím zaslán poštou. Vážení příznivci dobré pivní reklamy, jménem organizátorů soutěže o nejlepší pivní reklamu, Tupláku 0 vám děkuji za podporu a přízeň a těšíme se na spolupráci v ročníku následující.


Informace a propozice najdete v. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky