čtvrtek 1. října 2015

At340 kráječ a strouhač se 7 struhadly

KRÁJEČ A STROUHAČ AT340. Komplet obsahuje nerezových ostrých strouhacích disků: standardní hranolky, drboné hranolky, extra jemné strouhání, jemné strouhání, hrubé strouhání, tenké plátky a silné plátky. Kovový vysokorychlostní kráječ a strouhač zahrnuje krájecích disků z nerezové oceli, a to standardní krájecí, jemný krájecí, extra jemný strouhací, jemný strouhací, hrubý plátkovací, jemný plátkovací a hrubý strouhací. Kenwood AT3- kráječ a strouhač. Zajišťuje nepřetržitou akci a menší plýtvání díky své inovované lopatce na.


Využití najde jak v kuchyních domácností, tak i malých podniků, či jako doplňkový stroj větších restaurací. Ideální na saláty, sýr či brambory. Popis a specifikace ↓Ke stažení. Přináší nový revoluční rozměr do kuchařského umění díky zabudované funkci indukčního vaření spolu s ostatními standardními funkcemi našich kuchyňských robotů, což z něj z něj činí první kuchyňský robot se.


Kuchyňský robot KENWOOD Chef Titanium KMC0stříbrný za akční cenu. Zboží skladem zasíláme okamžitě. KM0je novou generací robotu Cooking Chef.


Elektronická kontrola rychlosti má rychlostních stupňů, které na sebe plynule navazují, takže nárůst otáček je pozvolný a lépe se tak kontroluje. Robot disponuje také pulsní rychlostí, která vyvine maximální rychlost v okamžiku, a využijete ji například pro mixování v přídavném mixéru. Porovnejte si ceny z mnoha obchodů v ČR. To zvládnou tito pomocníci na jedničku.


Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Záruční a pozáruční servis. Doprava zdarma na tisíce produktů. Když to trochu ztuhlo v mrazáku, tak jsem rovnou obracečkou dort nakrájela skoro až dolu, ale aby po vyklopení vypadal celistvý, ale aby se dobře naporcoval. To se mi už po několikáté osvědčilo, protože když se to vyndá z mrazáku, je to hodně ztuhlé a blbě by se to jinak krájel, HanaR 19.


Pět diskových struhadel pro tenké a hrubé krájení, jemné a hrubé strouhaní a trhací nástavec. S tímto praktickým pomocníkem vám příprava bramboráků, strouhání sýru či zeleniny do salátů zabere pouhých pár minut. Celý komplet se skládá ze pracovních velmi ostrých kotoučů z nerez oceli.


Kráječ myslí i na čistotu kuchyňské linky. Díky prodlouženému nástavci pro odpadávání nakrájeného jídla, padají. Právě se kupuje: Chladničky Mrazáky Pekárny na chleba Televize. Dobrý den, AT 6je kráječ s nádobou.


KAH647PL food processor se struhadly a nerezovými noži. AT6Lis na bobulové ovoce. KAB992PL Pasírka a síto pro modely Chef. AT941A Mlýnek na obilí. AT9Zmrzlinovač pro modely Chef.


AT6Odstředivý odšťavňovač. KAB930ME Pasírka a síto pro modely Major. AT9Zmrzlinovač pro modely Major. AT9Nástavec Lasagne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky