středa 14. října 2015

Kasamax gastro

Pokladní systémy, eet pokladny a aplikace KASAmax Již více než let pomáháme našim klientům s usnadněním jejich podnikání a ani v době elektronické evidence tržeb tomu není jinak. Díky vzájemné komunikaci s klienty neustále vylepšujeme naše pokladní aplikace KASAmax, které jsou stále efektivnější a uživatelsky přívětivější. Pokladní software určený pro prodejny rychlého občerstvení, stánkový prodej, restaurace nebo penziony. Již déle než let je vyvíjen a optimalizován dle zkušeností ziskáných z provozů.


Vyzkoušejte software pro EET zdarma! Program KASAmax si můžete otestovat na svém PC dříve, než za něj zaplatíte. Otestujte software pro obchody a gastro. KASAmax je pokladní software, který můžete nainstalovat na vlastní počítač s operačním systémem windows nebo ho zakoupit v rámci AMAX dotykových pokladních sestav.


V tomto videu vás provedeme prvním spuštěním pokladen KASAmax od společnosti AMAX com s. Díky svým vlastnostem je vhodný jak pro menší a středně velké provozy jako jsou kavárny, bary, cukrárny, jídelny, fastfoody, tak pro více prostorové restaurační a ubytovací zařízení. Je dodáván včetně mapy. Než si koupíte pokladní software na EET, nejprve si jej řádně otestujte. Náš KASAmax GASTRO PROFI si můžete vyzkoušet dní zdarma na svém vlastním PC.


EET systém Kasamax GASTRO basic pro Windows. Smart solutions that don’t make a fuss. They stand by your side to help you make the most of your time and efforts - everyday. This material is provided for educational purposes only and is not intended for medical advice, diagnosis or treatment.


Aplikace určená pro správu skladu v menších restauračních provozech a barech vám pomůže získat okamžité přehledy o stavu skladovacích zásob a nákupních cenách zboží na vaší prodejně. Pokladní SW KASAMAX GASTRO ATC pro EET Je profesionální pokladní software pro EET vhodný pro jakýkoliv gastronomický provoz. Poskytuje některé pokročilé pokladní funkce, jako jsou: mapa stolů, více otevřených účtů na jednom stole, pokladní uzávěrky na různých úrovních ad.


Pro rychlé seznámení s aplikací využijte naše manuály a videomanuály. KASAmax OBCHOD je unikátní český software pro vedení obchodu, který pracuje z USB disku, není nutno jej instalovat. S výhodou lze využít dotykový monitor, pro který je tento pokladní systém navržen. Ovládat jej lze ale i klávesnicí a myší, takže každý může začít s tím co pro svůj obchod potřebuje.


Obsahuje také modul Docházka, který oceníte při plánování směn a kontrole. Plnohodnotné řešení pro elektronickou evidenci tržeb (EET) s dotykovým monitorem, termotiskárnou účtenek s automatickou řezačkou papíru, operačním systémem WINDOWS a programem KASAMAX GASTRO PROFI. Pokladní systém pro elektronickou evidenci tržeb EET s kvalitním dotykovým MINI PC, termotiskárnou s automatickou řezačkou papíru a SW KASAMAX GASTRO BASIC bez skrytých poplatků.


Spojením kvalitního hardwaru a softwaru nabízíme spolehlivý a jednoduchý systém určený především pro malé provozy jako jsou obchody. See actions taken by the people who manage and post content. The products withstand temperatures up to 256°C, which is far more than similar products from other brands. The functionality aside, the products are also of very high quality and have a modern and appealing design.


Stránky Bezpečně na prázdniny informují a vzdělavají žáky 1. EET pokladna, nejlepší a nejlevnější pro malé i velké podnikání? Chcete mít EET bez měsíčních poplatků či bez paušálů? Chcete mít kvalitní eet pokladnu zdarma a účtenky pod kontrolou?


Pak je pro vás mobilní aplikace KASAmax Mobile ideální volbou. Gastromax explanation free. Díky ní si zdarma vytvoříte EET pokladnu přímo ve svém mobilu či tabletu. Stačí si KASAmax Mobile stáhnout a. Chtěli jsme si pořídit jednduchou pokladnu pro náš malý obchod bez nutnosti platit měsíční paušál.


Po půl roce bezchybného provozu nastaly každodenní problémy se spuštěním pokladny. Po neustálém telefonování a dopisování si,nám přestali brát technici telefon a bylo nám doporučeno zřídit si měsíční paušál ve výši 50-Kč kde by se nám o pokladnu staral. In Tờ rơi, in tờ gấp ba – tiếp thị hình ảnh hiệu quả.


Bảng hiệu chữ nổi Mica. POS dotykový systém Conto Mini Win10.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky