pondělí 26. října 2015

Forma na koblihy

Forma na koblihy z plastu jsou v srdíčkovém nebo květinovém provedení. Velká soutěž Vážení zákazníci, chtěli bychom vás upozornit na to, že je nyní naše linka plně vytížena, a to převážně ohledně dotazů na ochranné pomůcky. Na jednu stranu stačí aby boli asi sekún ako sú na obrázku sa mi spravili až moc, lebo som musela fotiť ( :D ) a aj na druhej, pár sekún len aby chytili farbu tmavšiu než je cesto, vtedy sú. Vybereme, necháme chvýlu v nádobe podloženej servítkom na zbytočný olej, a jednu polovicu namočíme v poleve. Vykrajovátko na koblihy a donuty.


Upečte si lahodné koblihy díky silikonové formě na donuty.

Silikonová forma na donuty Vám pomůže snadno a rychle vytvořit několik roztomilých malých donutů. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Jako malá jsem je dělávala s babičkou, naplněné je dávala kynout pod ubrousek a pak opravdu smažila – jak píšeš – vzhůru nohama, ale to proto, aby se marmeláda zas správně „vycentrovala“ a neskončila na dně koblihy.


U neplněných koblih to bude asi prašť jako uhoď. Vynikající pro snadnou přípravu plněných domácích koblížků. Na rozválené těsto o tloušťce cca mm rozmístěte čokoládovou, marmeládovou či pudinkovou náplň, překryjte dalším plátem těsta, pomocí tvořítka vykrojte koblížky a usmažte je v oleji.


Je opatřena držadlem pro lepší manipulaci.

Vnitřní rozměr formy je 5x9xcm. Barva oranžová nebo hnědá dle aktuální skladové zásoby. Koblihy a donuty jsou stále oblíbené moučníky. Koblih si můžete vzít kdykoliv a kamkoliv, naplnit jej čokoládou, ovocem či jen polít oblíbenou čokoládovou či jinou polevou.


Forma na pečení pro přípravu domácích koblih s náplní i bez vám výrazně usnadní práci. Příprava donutů je velmi snadná i pro naprosté. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY - potravinářský materiál - jednoduché použití - odolá teplotám od. Chcete vědět, zda je cena 9Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Happy days Garance akce ještě nebo do vyprodání!


Skladem u dodavatele 9 objednávek je doručeno v této lhůtě, více informací. POPIS Sada ks forem na donuty od výrobce KitchenAid. Každá forma obsahuje otvorů na donuty. Formy jsou vyrobeny z kvalitní oceli s nerezavějící hliníkovou antikorozní úpravou v profesionální kvalitě.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Do oleje steče část těsta ve tvaru kruhu. Usmažené koblihy se vyjmou na papírový ubrousek. Těsto se pak do tvořítka nalije přímo z mísy.


Nakupte snadno a rychle, bez registrace.

Jsme tu pro domácnosti i firmy. Polovinu koblih potřeme marmeládou a přiložíme zbylé koblihy. Okraje přimáčkneme, znovu sklenicí vykrojíme a necháme chvíli kynout. V pánvi ve větším množství oleje smažíme koblihy po obou stranách dozlatova.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Tyto americké koblihy se stávají čím dál tím více populárnějšími. Nyní je můžete mít nejen na talíři, ale můžete s nimi i lenošit ve vodě.


Nafukovací donut vypadá díky nakousnutému designu vážně opra. Na rozdíl od vdolečků, kterou jsou taky smažené, mi vždycky připadaly moc mastné a těžké. Proto jsem nikdy nepřemýšlela nad tím, že bych je zkusila připravit doma. Tedy až do té doby, než jsem objevila tenhle recept, kde se koblihy pečou v muffinové formě.


Praktická forma na koblihy je skvělou pomůckou do kuchyně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky