úterý 13. října 2015

Čajové sítko ponorka

Po naplnění sypaným černým nebo ovocným čajem se ponoří do šálku s vodou a díky otvorům v sítku se čaj správně vyluhuje. Ze silikonu, s řetízkem a uzávěrem z nerezavějící oceli. Potřebujete nové čajové sítko ? Zvolte si nějaké s pěkným designem.


Takové je čajové sítko Ponorka od Monkey Business. Toto čajové sítko yellow submarine je vyrobeno ze 1 silikonu a je vhodné do myčky nádobí. Tuto malinkou ponorku určitě zvládnete obsluhovat.


Prostě ji otevřete, nasypete do ní ten svůj oblíbený čaj a ponořte ji do. Kompletní technická specifikace produktu Čajové sítko ponorka a další informace o produktu. Specifikace Čajové sítko ponorka - Heureka.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Sítka, odměrky, čajové příslušenství, čajová sítka, čajové filtry, papírové filtry, čajové odměrky, sítka na čaj, čajový filtr, papírový filtr, Čajová zahrada - když chcete opravdový čaj nebo kávu. Přímý dovozce a všechno ihned k odeslání. A nebo třeba zlatá rybka, potopený parník, tající nanuk. Díky fantazii a vynalézavosti designérů může vás nebo vaši návštěvu pobavit i taková banalita, jako je čajové sítko.


A k tomu v podobě funkční designové vychytávky v domácnosti? Ponorka má řetízek a háček pro snadné vytažení po vylouhování čaje. Detailní informace produktu Tea Submarine - čajové sítko „We all live in a yellow submarine yellow submarine yellow submarine…“ tuhle písničku o žluté ponorce známe všichni.


Ale proč si nepořídit svojí vlastní žlutou ponorku domů? Sítka na čaj skladem umíme doručit už v den objednávky! Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Jemné sítko na čaj vám pomůže v přípravě sypané čaje a bylinkové směsi v hrníčku. Je doplněno praktickým kovovým držákem.


Popis produktu Yellow Submarine - silikonové sítko na čaj. Reviews Great soun great atmosphere, great. Díky držátkům skvěle drží na hrdle nádoby. Materiál: kvalitní nerez. Lze mýt v myčce na nádobí.


Sítko na čaj s pouzdrem na odkapávání a skladování. Snadné použití, snadné čištění. S WMF si domů přinášíte tu nejvyšší kvalitu: německá preciznost a nejmodernější technologie značka WMF pro nás vyrábí již přes 1let Vyrábí nádobí a kuchyňské spotřebiče z kvalitní nerezové oceli, které se často dědí z generace na generaci. Stelton o obsahu i ltr. Značka myslí i na jednoduchou péči a údržbu, a tak se.


Devil představuje tak trošku ďábelské sítko , které je výrobkem designové společnosti AdHoc. Get without the ads. Skip trial month free. Fyzikální pokus Ponorka Jakub Maťa.


Unsubscribe from Jakub Maťa? Hravé čajové sítko ve tvaru žaludu. Toto originální čajové sítko je vyrobeno ze silikonu a je vhodné do myčky nádobí. Vy se hodíte do klidu a pohody.


Přidejte navíc trošku přírody do šálku čaje a pořiďte si toto báječné čajové sítko v podobě žalud. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vybrali jsme motiv žluté ponorky, která dokáže vytvářet krásné motivy uvnitř skleněného poháru.


Váš nákupní vozík je prázdný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky