čtvrtek 8. října 2015

Elektrický hubič komárů

Elektrický odpařovač hmyzu. Jste v noci proti komárům úplně bezradní? Světlo z místnosti komára sice přiláká, ale odpuzovač komárů. Lapač a hubič hmyzu - elektrický - DOMO KX012. Lidl nabízí v akci elektrický lapač komárů vydávající modré světlo, které komáry láká na zastíněnou elektrickou mřížku.


Lapač je ekologický a používá se bez chemických látek, jeho součástí je stmívací senzor. Kvalitní odpuzovače komárů. A stává se vám, že vás při večerní pohodě na terase nebo při poledním vaření obtěžuje neposedný hmyz?


Pořiďte si lapač nebo hubič hmyzu a bude po problému! Odpuzovače zvířat) Hodnocení produktu: (recenzí). Ardes AR6S16A je profi ekologický lapač hmyzu a komárů s elektrickou mřížkou × W, vhodné do prostoru do m2. Jedná se o nejúčinnější přístroj.


Speciálně zpracované hliníkové tělo. Cattara, TRISTAR, Jata a dalších. Proti hmyzu od pondělí, 6. Pro vyhodnocování návštěvnosti webových stánek a optimalizaci marketingových aktivit využíváme cookies.


Velmi vysoká kvalita materiálu i zpracování produktu! EXPEDICE ze skladu IHNED. Možnost vrácení peněz v případě nespokojenosti s produktem.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Lapač hmyzu elektrický - elektrická lampa určená k hubení létajícího hmyzu - UV zářivka přitahuje hmyz v rozsahu 360ti stupňů až na 30mdaleko - elektrický výboj účinně hubí komáry a veškerý poletující hmyz - ekologický provoz bez kouře, jedů a chemických prostředků - vhodná k postavení i zavěšení - nenahraditelná pomůcka na zahradu, ke grilu, na chatu.


Bezpečnost šetrnost a účinnost, to jsou hlavní kritéria moderních lapačů hmyzu. Je možné ho jednoduše postavit nebo zavěsit na řetízek, která je součástí dodávky. Konštrukcia tohto prístroja hubiaci hmyz nepotrebuje žiadne pesticídy, prevoz je bez zápachu, netoxický, čistý a hygienický.


Neznečisťuje životné prostredie ani neprodukuje škodlivé látky pre ľudské bytosti, zvierata a rastliny. Komerčních plašičů komárů se najde na trhu mnoho, obchodní ránu jim zasadily aplikace do mobilních telefonů, které jsou v drtivé většině zdarma. V obchodě s aplikacemi zadejte heslo „mosquitto“ a najdete desítky aplikací. V drtivé většině se jen liší výběrem kmitočtů, které by měly na komáry. Strojek se po zapnutí automaticky vypne za hodin (pro okamžité vypnutí je nutné el.odpařovač odpojit od el.sítě).


This video is unavailable. Tento typ lapače je zcela ekologický, nepoužívá pro svou funkci žádné chemikálie a nepracuje na akustickém principu, je tedy velmi vhodný pro použití v obytných prostorách, restauracích, barech apod. Bez obav mějte s elektrickým odpařovačem Raid i mírně otevřené okno a rozsvícená světla.


V závislosti na intenzitě používání vydrží elektrické odpuzovače několik týdnů až měsíců. Raid elektrický na polštářky využívá výměnných polštářků, které poskytují ochranu proti hmyzu až po dobu hodin. Optimální způsob, jak vyřešit problém s létajícím hmyzem (komáry, vosami, moly, ovády atd.), v obytných prostorách, restauracích, barech apod.


Pracuje ekologicky bez kouře, chemických prostředků a jedů! Další slevy ostatních spotřebičů na Kupi. Obsahuje netříštivé zářivky 15W (cm). Výměna zářivek bez nutnosti použití nářadí. Vhodné k použití v systému HACCP.


Nerezové hubiče hmyzu řady ATRIUM představují ideální řešení pro hubení a kontrolu výskytu létajícího hmyzu. Hubicí a odpuzovací přípravky proti molům. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Lapač komárů VORTEX EIN-V, LED 5W Kemper Popis: Bezchemický, bezhlučný - bez prskání, účinný lapač komárů do zásuvky se sacím ventilátorem.


Ardes 6Sje ekologický lapač hmyzu a komárů s elektrickou mřížkou × 8W, vhodné do prostoru do 120m2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky