středa 21. října 2015

Dřevěný mlýnek na kávu

Každodenní rituál přípravy voňavé čerstvé kávy Vám zpříjemní náš dřevěný ruční mlýnek Classic s nastavitelnou hrubostí mletí. Tělo mlýnku společně se šuplíkem na kávu jsou z tmavého dřeva, zásobník a klička z kovu v tmavé barvě a mlecí kameny toho mlýnku jsou vyrobeny z keramiky. Dřevěný ruční mlýnek na kávu Hario Mill Dome (CM-118C) s keramickým mlecím mechanismem a nastavitelnou hrubostí mlet í, který Vám díky svému tělu perfektně padne do ruky!


Pořizujete mlýnek na kávu ? Chcete raději retro nebo moderní? Máme ruční i elektrický.

Z různých materiálů: skleněný, dřevěný , keramický nebo kovový. Také v našem širokém výběru najdete značky jako DeLonghi, Lodos, KitchenAid a Eta. Vychutnejte si čerstvě namletou kávu. Plastový, nebo dřevěný ruční mlýnek na kávu ? Zamlouvá se vám modernější plastové provedení, nebo je pro vás jasnou volbou dřevěný ruční mlýnek na kávu ? Materiál, ze kterého je vyrobeno tělo mlýnku, je patrný na první pohled a může elegantně doplnit interiér.


Tento způsob mletí vám přinese výraznější chuť, na druhou stranu mají kratší životnost. Výsledný nápoj je silnější. V případě zájmu prosím pište do : ,,POSLAT ZPRÁVU rovnou Vaši adresu a telefonní číslo ( bez telefonní čísla neodesíláme).

Navíc má mlýnek na kávu Brazilia menší zásobník na kávu , ve kterém může případně zůstat pomletá káva o trochu déle pro přípa že namelete více, než je aktuálně potřeba. Dřevěné tělo a šuplík na kávu jsou z buku, klička a zásobník na kávu jsou vyrobeny z kovu ve stříbrné barvě. Nabízím vyobrazený dřevěný mlýnek na kávu - nálezový stav. Rozměry 10x10cm, výška 23cm. Za vaši cenu od korunky.


Klasický dřevěný mlýnek na kávu s čočkou ve světlém provedení. Ideální pro použití v domácnostech, restauracích, hotelích nebo chatách. Mlýnek je vyroben z masivního lípového dřeva. Díky nastavitelné hrubosti mletí si můžete dopřát několik druh káv. Samozřejmostí je zdravotní nezávadnost.


Porcelánovou nádobu zdobí barevný obrázek, zobrazující tři ženy, které pijí kávu. Ověřená zákaznice Simona C. Elegantní mlýnek na zrnkovou kávu je vyroben z dubového dřeva a lze na něm nastavit hrubost mletí. Dřevěný mlýnek na kávu BRAZILIA Klasický ruční mlýnek na kávu v moderním provedení. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Hario Standard MSC-ruční mlýnek na kávu.


Káva, která je připravená z čerstvě namletých zrn je nejen jedinečná v chutí, ale také svým aroma. Jedinečný design dodává vrstvená barva profesionálních lakýrníků.

Nasypte zrnkovou kávu , několikrát zatočte kličkou a už za okamžik se kolem rozlije opojná vůně čerstvé kávy. Ruční mletí kávy je zážitek. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Máte rádi čerstvou kávu ? Dopřejte si její jedinečné.


Mohu nevyhovující zboží vyměnit? Kdy dostanu zboží, které není skladem? Dorian Dekor Navštivte naše dekoráterské studio.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky