pátek 2. října 2015

Škrabka na sýr

Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s tímto sdělením. Originální škrabka na sýr bude skvělým pomocníkem nejen pro všechny milovníky sýru.


Škrabka na sýr

Velkým plus je také to, že je vyrobena z kvalitní ušlechtilé nereznoucí oceli. Výborný pomocník který vám nesmí v kuchyni chybět. Jedná se o kvalitní výrobek, kde je použita ušlechtilá nereznoucí ocel.


Fiskars Škrabka příčná - je vhodná na škrábání podlouhlé zeleniny. Může se použít i na měkký nebo tvrdý sýr. Vyrobená z pevného plastu, na konci rukojeti má očko na zavěšení. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí.


Škrabka na sýr

V nabídce máme nože na měkké, tvrdé sýry, nože na parmezán, sekáčky na sýr vhodné na plátkování sýrů, ale také kráječ na sýr někdy nazývaný škrabka na sýr pro přípravu sýrových hoblinek. Máme pro vás také sady nožů, které obsahují různé typy nožů a některé i vidlici na sýr. Nerezové provedení s rukojetí z bukového dřeva zaručuje dlouhou trvanlivost.


Amsterdam holandské sýrové značky Boska osloví milovníky moderního designu a materiálových inovací. Plátkovač je vhodný na středně tvrdé a tvrdé sýry. Matná černá rukojeť je kombinována s. Stylová škrabka na sýr Multi-Slice si poradí s plátkováním středně měkkého sýra jako čedar a ementál, vlnkovaní na ostří spolehlivě brání přilnutí sýra. Druhá škrabka je mnohem jemnější a je primárně určena pro lehké plátkování tvrdších sýrů například parmezánu. Servírování tvrdých sýrů nemusí být dřina, když k jejich krájení použijete šikovného pomocníka.


Škrabka na sýr

Kráječ PRESIDENT snadno a stejnoměrně naplátkuje všechny druhy tvrdého sýru a hravě si poradí třeba i se ztuhlým máslem. KRABKA NA ŠPÁRY WOLF-GARTEN FK-M - Pre odstraňovanie trávy, machu a buriny v špárach dlažby, v rohoch stien, špárach schodov apod. Vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, čepeľ zaisť.


Je na to totiž jako stvořená. Skvělá je na tvrdé sýry, jako je třeba parmazán, ale i na většinu ostatních. Takto nakrájený sýr se hodí například na saláty, na dochucení těstovin nebo na dozdobení obložených mís. Kvalitní škrabka na ovoce a zeleninu šetří námahu i čas. Je zde škrabka na brambory, loupač česneku, loupač na pomeranče a mnoho dalších výrobků v různých provedeních.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Nerez struhadlo je výbornou pomůckou na strouhaní sýrů nebo krájení většich plátků.


Díky oku na rukojeti je možno struhadlo zavěsit. Všechny informace o produktu Škrabky Ibili Škrabka na sýr a čokoládu, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Ibili Škrabka na sýr a čokoládu. Produkt ČistéDřevo Škrabka na syr zatiaľ nikto neohodnotil. Vývoj ceny ČistéDřevo Škrabka na syr.


Vystavit v této kategorii. Aukro Dům a zahrada Zařízení Vybavení do kuchyně Krájení Ostatní. Nabídka už bohužel skončila, ale n. Moderní kuchyňské škrabky s příčnou nebo podélnou, hladkou i zubatou čepelí usnadní a urychlí škrabání brambor, ovoce a zeleniny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky