pondělí 19. října 2015

Kráječ na chleba mechanický

Univerzální mechanický ruční kráječ s broušeným řezným kotoučem z nerezové oceli a se silnou přísavkou pro upevnění k hladké pracovní ploše. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Mechanický kráječ na cibuli. Otáčením vrchní částí kráječe nakrájíte cibuli velmi rychle na drobné kousky.


Velmi jednoduchá údržba.

WESTMARK Univerzální kráječ na chléb Traditionell. Tradiční český výrobek ke krájení chleba a uzenin na plátky. Nastavitelná šíře plátků. Je poháněn elektromotorem s příkonem 2W, což je velice slušný příkon – má dostatek síly na jakoukoliv surovinu, kterou budete chtít nakrájet, a to včetně masa vyndaného. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Prodám starý retro kráječ na chleba ,veku,salám,atd. Kráječ , kráječ na chleba ,retro kráječ. Třeba se bude někomu hodit.

Koukni na mé další inzeráty. Nejčastěji se využívá jako kráječ na chleba , ale také na uzeniny, sýry, zmrzlé maso nebo zeleninu. Výhody a nevýhody manuálního a elektrického kráječe. Při rozhodování o typu kráječe je nutné si uvědomit, co vše na něm budete chtít krájet.


Na manuálním kráječi například nenakrájíte úplně všechny potraviny. Ty mechanické nahradily elektrické, novinkou jsou už i kráječe vestavné. O přesné řezání se postará ostrý nůž z nerez oceli, který se otáčí pouze, pokud točíte klikou. Krájet můžete také pečivo, uzeniny, tlačenku….


Na spodní straně přísavka zajišťující přichycení a stabilitu na stole. This feature is not available right now. Please try again later. Nůž z vysoce kvalitní nerezové oceli umožňuje stejně dobře jak krájení uzenin na tenké plátky tak i silnější plátky např.


Materiál: ABS, řezný kotouč z nerezové oceli. Nejlevnější kráječ na chleba. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Většinu zboží zasíláme okamžitě. Hledala jsem na internetu a našla jsem kráječe na lanýže, zeleninu, cibuli, vejce, knedlíky, čokoládu. Prostě na vše, co jde docela dobře udělat nožem.

Ale mechanický kráječ na chleba ( na kliku) jsem nenašla. Existuje to ještě vůbec? Inzerát mechanický kráječ chleba v okrese Most, cena 200Kč, od fujarajiri na Sbazar.


Popis: Nabízím retro mechanický kráječ chleba , salámu, slaniny atd. Je ostrý a plně funkční. Vhodný na chaty a chalupy. Dovoz či zaslání dořešíme komunikací přes mail, případně telefonicky.


Broušený řezný kotouč z nerezové oceli. Silná přísavka pro upevnění k hladké pracovní ploše. Pro bezpečné krájení má kráječ přítlačnou krytku.


Pro lepší skladování má také sklápěcí opěrnou plochu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky