pátek 23. října 2015

Hrnek ve tvaru objektivu

V termohrnku zůstane káva nebo čaj dlouho teplá. Máme pro vás tip na dárek nejen pro fotografy. Designový hrnek ve tvaru objektivu potěší každého, kdo má rád skvělý design. Hrneček ve tvaru objektivu už máte?


Ale to není jediná přednost tohoto krásného dizajnového hrnku. Díky víčku můžete nápoje i kamkoliv přenášet! Je Váš partner voják a rádi byste ho potěšili hezkým dárkem k narozeninám? Zaručeně ho překvapíte stylovým hrnkem ve tvaru granátu.


Tento hrnek je skoro k nerozeznání od skutečného granátu, ovšem jedná se ho elegantní porcelánový hrnek v zelené barvě. Stylový dárek pro milovníky fotografování! Dárek nejen pro profesionální fotografy, ale zkrátka pro každého! Termo hrnek ve tvaru objektivu. S vysokou přesností odvzorované všechny detaily skutečného objektivu.


Vychutnejte si svůj nápoj doma, v kanceláři či pod širým nebem. Tento termohrnek s víčkem od výrobce InnovaGoods je ve tvaru objektivu a díky víčku si můžete vzít kávu, čaj či jiný nápoj kamkoliv s sebou. Hrnek objektiv nejen pro fotoamatéry!


Využít ho můžete také jako stojan na tužky, vázu nebo květináč. Skvělý dárek nejen pro profesionální fotografy, ale také pro fotografy amatéry. Navíc nemusíte mít obavy, že se váš nápoj vylije! Originální dárek pro každého a radost bude. Nerezový termo hrnek ve tvaru objektivu.


Vážení zákazníci, vzhledem k hygienickým opatřením doporučujeme platbu převodem na účet. Co takhle panák ve tvaru objektivu ? Další skvělý dárek je designový fotografický panák. Popis: Osobní předání v Karlových Varech.


Dárek, kterým potěšíte každého amatérského i profesionálního fotografa. Uzavíratelný hrnek Objektiv. Udělejte si oblíbenou kávu nebo čaj do hrnku ve tvaru objektivu. Tím, že hrnek obsahuje i šroubovací víčko, váš oblíbený nápoj se nevylije. Představujeme univerzální hrnek s víčkem InnovaGoods Gadget Cool, který je velice úspěšný díky originálnímu designu ve tvaru fotografického objektivu.


Dá se použít jako hrnek , sklenička, váza, květináč, stojánek na tužky atd. Navíc má víčko, které dobře poslouží jako malý talířek či tácek na drobné. Další ze série hrnků ve tvaru objektivu , tentokrát jde o malou termosku. Vhodný dárek pro fotografy. Tento originální hrnek v designu objektivu bude patřit mezi vaše oblíbené hrnky!


Má na sobě čísla, imitace tlačítek pro n. Tímto jedinečným hrnkem ve tvaru objektivu vykouzlíte úsměv na rtech nejen každému fotografovi, ať se jedná o profesionála či amatéra.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky