úterý 28. ledna 2020

Váleček s nastavitelnou tloušťkou těsta delícia

Váleček s nastavitelnou tloušťkou těsta delícia

Pak je nutné si mnohaletou praxí osvojit techniku válení těsta , aby bylo v předepsané výšce všude stejně široké – příliš silné se totiž nemusí propéct a naopak příliš tenké těsto snadno praskne. Představujeme unikátní váleček s nastavitelnou tloušťkou těsta DELÍCIA , díky kterému už nikdy nebudete muset hmotu těsta stále dokola převalovat, abyste docílili požadované tloušťky po celé šíři plátu. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, myjte pod tekoucí vodou, po umytí osušte, nemyjte v myčce. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám.


Jako nový, velmi málo používaný. Poštovné: Česká pošta 1Kč, Zásilkovna Kč při platbě předem na účet! Také možnost osobního odběru v Horní Suché a okolí. Inzerát platí do smazání.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Unikátní váleček s nastavitelnou tloušťkou těsta DELÍCIA , díky kterému už nikdy nebudete muset hmotu těsta stále dokola převalovat, abyste docílili požadované tloušťky po celé šíři plátu. Rozmezí tloušťky těsta je 2–8mm. Váleček je vyroben z prvotřídního odolného plastu.


V čem je tento nastavitelný váleček výjimečný? Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. TESCOMA váleček s nastavitelnou tloušťkou těsta DELÍCIA.


Externí: Šneci listového těsta : slaný závin z lístkového těsta. Původní cena 4Kč, jednou použitý, manželka má radši dřevěný, tudíž nevyužíváme. Praktický pomocník do kuchyně, jenž si poradí se všemi druhy těsta.


Tloušťku je samozřejmě možné nastavit dle vašich potřeb a přání. Bez distančních kroužků používejte jako klasický váleček. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Josef Hájek a CookTrade s. Nejste profesionální cukrářka, zkušená domácí pekařka, ale přesto chcete péct se zaruče.


Podívejte se také na další produkty z kategorie Dům, byt a zahrada nebo kuchyně. Krásný váleček na těsto DELÍCIA , který vám hravě pomůže vykouzlit krásně velké, rovnoměrně tenké těsto přesně podle vašich představ. Kuchyně přesně podle vašeho gusta - praktické doplňky a pomocníci, které vás potěší i svým estetickým provedením. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vynikající pro rozválení marcipánu nebo cukrářských potahovacích hmot na rovnoměrnou tloušťku 1. Hliníkový váleček s nepřilnavým povrchem je nejlepší válec pro kuchyně, protože umožňuje tvorbu i velmi tenkého těsta bez rizika potrhání a udělaní díry. Nastavitelný váleček pro moučníky od Gefu vám pomůže navíc snadněji ovládat očekávanou tloušťkou těsta. Díky hladkému nerezovému povrchu se těsto na váleček nelepí a lze jej snadno čistit.


Po použití umyjte a ihned osušte, nemyjte v myčce. Povlečení, obrazy, svíčky nebo dekorace na zeď - nechejte se inspirovat. Válečky na těsto - hledáte způsob jak oživit Vaši domácnost?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky