pátek 5. června 2015

Parní odšťavňovač nerez

Odšťavňovač vám během chvilky připraví lahodný a zdravý nápoj, který vám dodá energii a osvěží vás na celý den. Nejen proto je odšťavňovač vhodný i do rodin s dětmi a všude tam, kde panuje zdravý životní styl, či si jen čas od času chtějí pochutnat na skvělé šťávě. V parním odšťavňovači může být v rámci jedné operace 3-kg ovoce, pro. Parní odšťavňovač se sice jednoduše používá a je z něj chutná šťáva, ale nezískáte z ní téměř žádné živiny.


Vyzkoušejte starou tradiční metodu odšťavňování, kombinovanou s kvalitou a technickým pokrokem současnosti. Popis: nový stav, preferuji osobně Brno-střed. Naplňte ho nejlepšími surovinami a přidejte tolik cukru, kolik chcete. Nezáleží, zda ho použijete na přípravu vlastní, trvanlivé ovocné šťávy, marmelády, kompotu nebo jako základ pro jemné likéry - Applebee je vždy tou správnou volbou.


Orion hrnec nerez na odšťavňování 8l od 9Kč - Heureka. Je vhodný do trouby do max. Hrnec na vodu lze používat také jako hrnec na vaření. Parní moštovací hrnec - odšťavňovač , nerez , 8L, INDUKCE Hoffstein. Moštovací parní hrnec pro klasickou výrobu domácích moštů, který si v následujících řádcích představíme a přidáme i návod na jeho používání.


Parní hrnec a odšťavňovač v nerezovém provedení, je osvědčeným systémem odšťavňování. Každé patro hrnce plní svůj účel – spodní varná nádoba se sendvičovým dnem, sběrný hrnec s vypouštěcí hadičkou a perforovaný hrnec k propařování ovoce. Jaká je ideální velikost parního hrnce? Vybírejte si Odšťavňovače podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Na trhu se běžně vyskytují parní hrnce s celkovým objemem – litrů. Milujete tu chuť čerstvého nápoje z pravého ovoce či zeleniny? Přijdou Vám džusy z obchodu příliš umělé a často ovoce téměř postrádající? Tak právě pro Vás tu máme připravenou nabídku profesionálních odšťavňovačů.


O tom, že šťáva, kterou pijete, je skutečně 100-procentní a nejsou v ní přidány cukry, voda a konzervanty, se přesvědčíte jednoduše - odšťavníte si ji sami. Pro zdravější a jednodušší vaření jsou parní a tlakové hrnce nepostradatelné. Klarstein Applebee vytvoříte lahodné šťávy z čerstvého ovoce přímo ve vlastní kuchyni. U nás najdete nerezové i elektrické parní hrnce, rýžovary, napařovací vložky do nádobí a spoustu dalších chytrých pomocníků do kuchyně. Vybírejte z desítek produktů a oblíbených značek (Tescoma, ETA) na FAVI.


O75mm, nádoba na dužinu 2l, nádoba na šťávu 1. Umožňuje velmi rychlou přípravu ovocných a zeleninových šťáv s možností nastavení až tří různých režimů (nízký, střední a vysoký obsah dřeně ve šťávě). Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Parní hrnec na odšťavňování ( parní odšťavňovač ) je ideální kuchyňský pomocník pro hospodyně, které si chtějí vyrobit pravé domácí šťávy, marmelády nebo sirupy.


Vyroben z ušlechtilé nerezové oceli s termo-sendvičovým dnem pro efektivní absorbci tepla a je vhodný i pro indukční sporáky. Odšťavňovač ETA Vitla Press s pomalým odšťavňováním pro zachování maxima vitamínů, živin a intenzity chutí z lisovaného ovoce a zeleniny. Zdravé vaření není taková věda, jak by se mohlo zdát – stačí mít ty správné pomocníky.


S kuchyňskými spotřebiči ETA připravíte chutné zdravé pokrmy s minimální námahou, ale s maximálním množstvím všech důležitých živin, vitamínů a minerálů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky