čtvrtek 4. června 2015

Eta 0131 90000

Honeywell Distributor - Buy Online Search Sensors, Switches and More! K tomuto produktu máme v nabídce toto přísušenství a náhradní díly. See all the product information. Skrývá v sobě několik spotřebičů – umí vařit, smažit, dusit a připravit rýži.


Dále ho lze využít pro ohřev jídla nebo pro vaření v páře. Vnitřní nádoba tohoto multifunkčního hrnce má objem l. Veškeré informace o produktu. S týmto hrncom ušetríte čas aj peniaze.


Rýžovar a tlakový hrniec! Rated by users, average rating of 4. S parními hrnci ETA připravíte zdravé pokrmy snadno a rychle – v porovnání s běžnými parními hrnci ušetří při přípravě jídla až polovinu času. Potraviny si přitom zachovají svou plnou chuť i výživovou hodnotu. Elegantní a moderní design našich hrnců spolu s jednoduchou přípravou pokrmů z nich udělají. Chcete doručit zboží do Česka?


S tímto hrncem ušetříte čas i peníze. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Jun This Pin was discovered by Hana Nováková. Zdroj pinu tlakove-hrnce.


Objevte nápady na téma Rice Cooker. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Tekintsd meg a termék információit. Nyní si můžete zakoupit praktickou mini verzi tradičního modelu. Elektrický pečící hrnec ETA Pečenka MINI v černém provedení umí skvěle zapékat, dusit, vařit i péct, a to velmi úsporně.


Další velkou výhodou je vysoký výkon, mixér totiž pohání výkonný DC motor (tichý provoz) s maximálním výkonem 6W. Výhodou je také plynulá regulace otáček a přítomnost Turbo režimu. Výrobce: Eta , Kategorie: Tlakové hrnce, Tlakové hrnce Eta , Kód produ.


Možete ho používať miesto varenia. Automaticky riadi tlak aj spotrebu energie a má celý rad bezpečnostných prvkov. Je moderní a elegantní. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve. S elektrickým tlakovým hrncem ušetříte čas i peníze. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku.


Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Obsahuje v podstate tri zariadenia v jednom - ryžovar, tlakový hrniec a klasický hrniec.


Má kapcitu 5l a nepriľnavý povrch NON STICK (špeciálny druh telfonu).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky