čtvrtek 18. června 2015

Mlýnek na hrozny

Mlýnek na hrozny MHje skvělý pomocník při výrobě domácí ovocné šťávy. Mlýnek lze použit i na jablka a hrušky, v tomto případě je nutné využit válce s drtícími hroty. Nůž z nerezové oceli lze posunout nahoru a dolů, takže na nem můžete podrťit hrozny , švestky, meruňk.


Mlýnek slouží k mačkání hroznů, Válce jsou vyměnitelné za válce s hroty na drcení jablek nebo hrušek a lze je použít také do elektrického drtiče nebo do drtiče na el. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Stroj se skládá ze sekce odzrňování a mletí.

S mlýnkem je možné v případě potřeby poodjet - tudíž se p. Z důvodu šíření COVID-je nyní možná platba KARTOU U PŘEPRAVCE, PŘEVODEM a ONLINE PLATEBNÍ KARTOU. Elektrický odstopkovač ze šnekem s nylonovými válci na hrozny. Prodám mlýnek na hrozny s odstopkovačem. Mlýnky ruční či motorové jsou určené k drcení hroznů llisováním. Přidat do mých přán í přidat na porovnání.


Rám i násypka jsou vyrobeny z pevného ocelového profilu (povrchová úprava práškovým lakem pro potravinářství) nebo z nerezové oceli AISI 304. Drtící válce jsou standardně dodávané z hliníku.

Na přání zákazníka lze válce dodat. Technické údaje : Typ : Mlýnek na. Ochrana a údržba vinic. Vinárska technológia je najpodstatnejšia časť pri výrobe vína. Začíname mlynčekom alebo mlynkoodstopkovačom, následne lisom – prešom, pri stáčaní Vám pomôže čerpadlo na víno, pri fľašovaní zasa filtrácia na víno, ktorá Vám odfiltruje mikroskopické usadeniny.


Mlýnky na obilí, šrotovníky, šroťáky, šrotovače, krouhače řepy, řezačky na kopřivy, drtiče kostí - to jsou základní pomůcky na přípravu krmiv na sekání a drcení krmiva pro zvířata. Mletí obilí na šrot umožní mlýnky obilí a malé šrotovníky, řezání kopřiv a trávy řezačky, krouhání řepy krouhač. Porcelánovou nádobu zdobí barevný obrázek, zobrazující tři ženy, které pijí kávu.


Rozměr násypky: 3x 3mm. Pokud máte dotaz ohledně Mlýnek hroznů uveďte kontakt:! Dlouhou dobu jsem se trápil co s mojí již starou frézkou MF 70. Měl jsem chuť ji vzhledem k problémům, které jsem s ní měl, prodat nebo spíš vyhodit d. Text inzerátu Mlýnek je předělávaný ze starého dřevěného. Násypka nerezová, zbytek železo, motor na 380V.


Pod mlýnek se vleze 500l káď. Možno vidět v Miloticích. Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle SZPI.

Navštivte největší a nejnavštěvovanější vinařský bazar v České republice. Poznámka: Fotografie je pouze ilustrativní. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Starý mlýnek na hrozny. Optimální hrubost drti.


Ruční mlýnkoodstopkovač lakovaný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky