středa 17. června 2015

Nádobí pohlreich

Profesionální nádobí v domácím provedení. Skvělý výkon a snadná údržba. Exkluzivní novinka na českém a slovenském trhu! Zdeněk Pohlreich o mixérech Bamix.


Vánoční speciál - sada ks kuchyňských nožů Zwilling s gravírovaným podpisem Zdeňka Pohlreicha a podepsanou kuchařkou jako dárek zdarma. Nože kované z jednoho kusu oceli bez svárů a spojů s doživotní zárukou od výrobce.

Poctivý výrobek, který neztrácí na kvalitě. Každý takto označený produkt obsahuje nálepku Zdeňka Pohlreicha s jeho podpisem jako záruku kvalitního náčiní. Hrnce na vaření i pečení.


Jaké by to bylo vaření bez pořádného hrnce! Víme, o čem mluvíme, proto jsme pamatovali na hrnce jako na přední kuchyňské nádobí, což je z naší nabídky znát. Kuře na paprice je lepší než květina. Základem jsou dobré suroviny.


U receptu na kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha se proto rozhodně neobejdete bez smetany ke šlehání, kvalitní sušené maďarské papriky a šetřit byste rozhodně neměli ani na kuřeti.

Jsou zde kuchyňské nože, krájecí prkna, hrnce a pánve, mlýnky na pepř a sůl a mixéry Bamix. Jsou zde zastoupeny vybrané produkty značek Bamix, Woll, Zwilling, Peugeot a Mauviel. Pohlreich Selection nádobí Pohlreich Selection kuchyňské nádobí - exkluzivní novinka na českém a slovenském trhu. Jak se správně starat o nerezové nádobí Zwilling. Nádobí ZWILLING z nerezové oceli je vysoce kvalitní, což prokazuje nejen jeho vzhle ale zejména kvalita a funkčnost.


Aby byla zachována dlouhodobá životnost materiálů, věnujte. Přečtěte si rady a zkušenosti na téma nádobí zdeňka pohlreicha. Kristýno, je to dobrý jako prase, víte?


Děkuji,“ uculuje se skromná dáma, kterou od škopku s nádobím odtrhlo až natáčení dalšího dílu Ano, šéfe! Dokonalým provedením třívrstvého sendvičového dna boří mýty o tom, že v nerezovém nádobí se jídlo připaluje. Ať už je zdroj tepla jakýkoli, nádobí Zwilling TWIN Classic funguje bez chyby. Tělo pánve je z tvrzené hliníkové slitiny, díky které rychle akumuluje a distribuje teplo po celém povrchu pánve.


Nádobí je odlito z jednoho kusu a díky tomu je vysoce odolná mechanickému a termickému poškození. V našem e-shopu nabízíme kvalitní kuchyňské nože ze Solingenu, příbory, nádobí , hrnce, kastroly a tlakové hrnce. Dále veškeré kuchyňské doplňky a náčiní do kuchyně a domácnosti, grilovací náčiní.


Ve třetím pokračování pořadu Teď vaří šéf! V jeho podání neušpiníte moc nádobí a vydatnou večeři máte hotovou za chvilku. Váháte, jak a čím si vybavit kuchyň?

Zkušeným i méně zdatným milovníkům vaření dává do. Nedám dopustit na litinové nádobí. Je nezničitelné, super vede teplo, stačí ho jednou zahřát, a že je těžké? Aspoň nemusím do fitka.


Ale chce si to vybrat skutečně kvalitní značky. ZWILLING vyrábí především sortiment do kuchyně, který je v dnešní době považován za synonymum vysoké kvality, dokonalé funkčnosti a špičkového užitného designu. Její produkty zahrnují nože různých velikostí a tvarů, příbory, nerezové nádobí , kuchyňské náčiní a pomůcky, nůžky a manikúry. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. To černé nádobí s modrým smaltem uvnitř mám také, tváří se jako litina, ale je to jen silný a vylisovaný železný plech, pořád je to jen smaltované nádobí , i když kvalitní, s litinou má pramálo společného, jen vzhled.


Inu litina je litina, teď jsem si pořídil litinovou pánev, je super, nic se na ní nepřichytí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky