pátek 26. června 2015

Silikonová lžička

Ideal for An Teallach, Fannaichs, Beinn Dearg. Anatomický tvar usnadní krmení. Beaba lžička silikonová blue. Je vyrobena z měkkého silikonu. Suavinex silikonová lžička Modrá.


Protiskluzová rukejeť napomáhá lepšímu držení, když jí dítě samo.

Její měkká pružná špička je určena pro citlivé dásně. Před prvním a každým dalším použitím důkladně umyjte v teplé. Dětská silikonová lžička.


Malá měkká silikonová lžička je ideální pro každodenní krmení dítěte. Je navržena tak, aby co nejvíce usnadnila děťátku přechod z láhve na krmení lžící. Díky měkké kulaté silikonové hlavě dítěti nepoškodíte dásně ani první zoubky.


Na výběr je z 5-ti barev. Béaba Lžička silikonová Blue () hodnocení Lžička pro první krmení Modrá lžička vyrobená ze silikonu je vhodná pro děti od cca měsíců.

Vynikající pro krmení dětí od měsíců věku. Vyrobeno z prvotřídního měkkého silikonu. Speciálně prodloužená ručka usnadňuje krmení a nabírání pokrmu. Vhodná pro děti starší 5-ti měsíců.


Ideální pro bezpečné a pohodlné každodenní krmení dítěte. Lžička má na konci přísavku, která vám umožní dát lžíci pryč, aniž byste se museli obávat, že ji zašpiníte. Má atraktivní, moderní design. Příbory pro děti musí být zdravotně nezávadné, ergonomicky tvarované, nesmějí být ostré a hlavně: měly by být s obrázky!


TESCOMA si dala s výběrem motivů na dětské příbory opravdu záležet. Levné vybavení dětské postýlky, mantinely do postýlky, levné. Krmení je proto pro dítě, které se již samo krmí mnohem snazší. Lžička má ergonomický tvar pro přizpůsobení se malým dětským rukám a je ideální pro začátečníky, který se učí sami papat. Jemný povrch navržen speciálně pro jemné dásně děťátka.


Najít správný produkt pro vaše dítě není vždy jednoduché. Z čeho je lžička vyrobena? To jsou otázky, které si kladou uvědomělí rodiče.


Dlouhá rukojeť je praktická při krmení jídlem ze skleniček.

Ergonomický tvar lžičky umožňuje správné krmení. Silikon se velmi dobře udržuje v čistotě. Everyday Baby - SILIKONOVÁ LŽIČKA Je ČAS naučit se JÍST? Navržena speciálně pro citlivé dětské dásně.


Všichni jsme citlivý na svoje děti zejména pak při epidemii jako je koronavirus. Nejúčinější ochrana před koronavirem je stejně jako u dospělích tedy zvýšená hygiena, pravidelné a řádné mytí rukou, nepodceňujte ji a děti při mytí rukou kontrolujte, také dbejte na zvýšený příjem multivitamínů, nebo vitamínů na posílení imunity, které výrazně posílí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky