pondělí 1. června 2015

Forma na ruské ořechy

Stare dobre ruske orechy. Receptov na toto pecivo je vela. Klasicky a typicky pre rusku kuchynu. Oriesky su chrumkave a predsa krehke, napln karamelova.


Presne ako maju byt aby na ich chut nikdy nikto nezabudol.

Asi jsem nemehlo,ale mě se tedy nevedlo. Nebude tu niektorá z Vás robiť objednávku na formu na ruské orechy z UK. Nikde ju nemôžem zohnať a to som sa tešila,že budú na Vianočnom stole.


Alebo nebola by niektorá z Vás ochotná napiecť a poslať. Samozrejme nenaplnené,len samotné polovičky. Jasné,že náklady zaplatím.


Baby chcela by som sa spýtať či niektorá z vás má skúsenosti a ci má aj doma formu na pečenie ruských orechov.

Ořechy - ruské cukroví, plněné karamelovým salkem. Tématické fráze: ořechy z majonez. Prosím, sháním formu - pánev na ruské ořechy za rozumnou cenu.


ORION Silikonová pečící forma na ořechy 2 2x 1cm. Silikonová forma na ořechy Vám umožní snadno připravit a upéct oblíbené cukroví, bez pracného vyklápění jednotlivých formiček. Naráz upečete ks pečiva.


Chcela by som sa spýtať či niektorá z vás má skúsenosti a či má ja doma formu na pečenie ruských orechov, alebo kde by sa dala objednať. Ajatka veľmi pekne ďakujem, forma ja už doma aj so mnou :)))Ešte jednu formu si objednam a spoznam cele KE :D Prosim napiš mi e-mail, ma akej stranke najdem tvoje krááásne umelecke dielka, ktore som dnes videla na vlastnééé oči. Pri pečení sa vám cesto nepripáli a sladkosti ľahko vyklopíte. Prosim Vas, vie mi niekto poradit alebo poslat link na stranku, kde sa da kupit forma na ruske orechy?


Pridal Katka dňa 19. Na lžičku nabereme sodu a zakápneme octem, až je lžička plná a přimícháme k těstu. Nakonec vmícháme mouku a dobře propracujeme, nejlépe šlehačem.


Z těsta tvoříme kuličky, postupně je vkládáme do formy, přiklopíme a pečeme přibližně minutu. Alergie na vlašské ořechy je jednou z nejnebezpečnějších variant potravinové alergie, jejíž závažnost nezávisí na množství spotřebovaného výrobku. Ak si správne spomínam, čítala som tu diskusiu o ruských orechoch a keď mi prišla forma hľadala som na nete recept.

Proste som si napísala na kus papiera recept, vyskúšala som ho a páčil sa mi. Tak som ho hodila na net, pretože sa priznám, bola som spokojná s tým, že sa mi oriešky podarili. Ručním mixérem vyšleháme margarín pokojové teploty společně s cukrem, vejcem a solí.


Poté přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva a opět ručním mixérem, nastaveným na nejvyšší stupeň promícháme na. Při pečení se Vám těsto nepřipálí, sladkosti snadno vyklopíte. Rozměry (šxhxv): 15x25xcm. Rozměr ořechu 3xcm.


Ruské ořechy z vaflovače ve slaném provedení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky