úterý 16. června 2015

Zavesny botnik na dvere

Nástěnný držák na boty Metaltex Penny. Bílý botník Tomasucci Terry, x 3cm. Všichni dobře víme, jak je někdy těžké udržet doma pořádek. Milion věcí a málo prostoru.


A proto je tu značka Wenko, která přináší závěsný botník.

Vám tak poskytne spoustu místa, ale zároveň nezabere nic z cenného prostoru v malém pokoji. V balení najdete různé nástavce a šroubky, takže je jen na vás, jestli botník zavěsíte přes dveře, anebo jej. Dopřejte svým botám odpočinku v tomto stylovém botníku. Od srovnaných bot je jen krůček k dokonale srovnanému životu.


A pokud doma denně zakopáváte o rozházené tenisky, udělá vám botník i dobře na duši. Tenhle lze navíc nenápadně zavěsit na dveře - například špajzu nebo nějaké méně frekventované místnosti. Simsalabim - předsíň je opět volná!

Závěsný botník na dveře Momentálně nedostupné Botníky Dvacet přihrádek na deset párů bot. Na dveřích pokoje nebo skříně vytvoří další úložný prostor. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. A hlavně – aby oslnil nezávisle na tom, o jakou místnost se zrovna jedná. A tak jestli bojujete s minimem prostoru, pověste si na dveře závěsný botník až na párů bot a sami si vyzkoušejte, oč v italském Tomasucci běží. Závesný držiak na dvere na topánky a doplnky Wenko.


Všetci dobre vieme, ako je niekedy ťažké udržať doma poriadok. Milión vecí a málo priestoru. A preto je tu značka Wenko, ktorá prináša závesný stojan na topánky.


Tomasucci je taliansky výrobca nábytku a bytových doplnkov, ktoré majú svoj vlastný unikátny štýl. Sú navrhnuté tak, aby dokázali dotvoriť a naplniť každý kút vášho domova. Dizajnéri Tomasucci robia všetko pre to, aby ich dizajn bol elegantný, dekoratívny a aby dokázal oslniť na prvý pohľad.


A teda ak bojujete s minimom priestoru, zaveste si na dvere závesný.

Kúpte si tento závesný látkový organizér na dvere , ktorý skvele šetrí miesto. Má až priehradiek na uloženie obuvi, šálov, čiapok, kozmetických predmetov a pod. Je vyrobený z netkanej textílie atraktívneho vlnkovaného vzoru, kombinácia sivá a biela.


A hlavně - aby oslnil nezávisle na tom, o jakou místnost se zrovna jedná. Udrží v topánkach poriadok a zaberie veľmi málo miesta. Hodně místa pro všechny druhy bot, proto byl vyvinut tento snadný a přenosný praktický regál na dveře! Celých Párů bot se zde pečlivě seřadí. A to dokonce ještě úspora místa: regál se jednoduše zavěsí na dveře.


A samozřejmě dveře lze otevírat a zavírat. Chcete vědět, zda je cena 6Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Nastaviteľný záves na dvere s hrúbkou až cm. Praktický botník v originálnom dizajne, ktorý pripomína ramienko a ľahko sa zavesí na dvere. Doprava zdarma od € 3dní na vrátenie.


Prehľad Parametre a popis Hodnotenie Podo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky