pondělí 22. června 2015

Komínový průduch

Huge Range Of Fluorescent Tubes. Guaranteed Next Day UK Delivery! Grape Escapes Champagne and Wine Tours. Každý komín má svoji životnost. Pokud komínový průduch z jakýchkoli důvodů neodpovídá platným předpisům, přestavba komínu je nevyhnutelná.


Rekonstrukce komínů pomocí vložkování je šetrný způsob, jak lze prodloužit životnost každého komínu.

Slouží k připojení spotřebiče ke komínovému průduchu, má být co nejkratší a přímý. Vzájemná vzdálenost dvou sopouchů musí být nejméně cm. Komínové stříšky chrání komínový průduch před deštěm a sněhem, tím prodlužují komínové stříšky životnost komína. Ostatní typy stříšek se uchycují ke krycí desce, do které se do předvrtaných otvorů.


Stříšky Jehlan se upevňují přímo na okraj konusu. Komínový průduch je průchozí prostor, ze kterého z komína odcházejí spaliny. Může mít čtvercový, obdélníkový nebo kruhový průřez.


Komíny často mívají i více než jeden průduch.

Aby byl průduch zcela funkční, je potřeba používat kvalitní palivo, které ho neucpává. I tak je dobré dát minimálně jednou. Pro Vás to ale není směrodatné, prootže o průduch tady nejde. Podstatné je, že pokud nejsou komínové vložky uvedené v Prohlášení vlastníka jako společné, a jak plyne z Vašeho sdělení, zcela určitě nejsou, hradí si je uživatelé sami. Komínová dvířka uzavírají tvarovku a komínový průduch a umožňují vizuální kontrolu usazenin.


Obdobně slouží i izolovaná revizní dvířka vyrobená z kvalitního ocelového plechu, který je pokrytý ochranným lakem. Dvířka je možné uzamykat. Kotel ústředního vytápění do kW – pro tyto kotle vyhovuje samostatný průduch o průřezu a 0mpodle výšky komína (min m). Free Shipping Available. Check Out Model Co on eBay.


Fill Your Cart With Color today! Celá podstata vložkování spočívá v tom, že se stávající komínový průduch opatří novou nerezovou vložkou příslušného rozměru, která zaručí, že Váš komín získá všechny potřebné parametry a především bude bezpečný. Vyvložkování komínu je dobrá investice do budoucnosti celého domu. Nevyužívaný komínový průduch nebo tlusté zdivo komínového tělesa nabízí možnost využití pro vedení potrubí atp. Podmínkou je dodržet bezpečnost spalinových cest a provozní režim jiných instalací.


Z nepoužívaného větracího průduchu lze zřídit komínový průduch pouze se. Sopouch komínové vložky (zejména kovové) musí být konstrukčně řešen tak, aby. Napojovací díl univerzální – nerezový díl, který se osadí vně na komínový sopouch.

Z druhé strany se osadí kouřovod od spotřebiče. Bude-li komínový průduch použit k odtahu spalin, je nutno frézovaný komínový průduch vždy vyvložkovat. Naše firma, jako výhradní partner firmy SCHIEDEL, je připravena dodat ty nejvhodnější komínové vložky pro všechny typy spotřebičů, od spotřebičů na pevná paliva až po plynové kondenzační kotle. Vyberte si sestavu podle průměru komínu, celkové výšky a úhlu kouřovodu, který potřebujete pro váš nový nebo renovovaný komínový systém. Dále v případě, že komín stojí za zdí a je třeba projít skrze tuto zeď.


Dle připojeného spotřebiče vybíráme použitý komínový systém. V naší nabídce naleznete devět základních systémových řešení. Jsme přesvědčeni, že každý spotřebič potřebuje individuální řešení, tudíž systém „šitý“ na míru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky